På sommaren bjuder jag hem gäster, sant eller falskt…

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej det skulle jag inte påstå att jag gör, inte för att jag på något vis inte tycker om gäster, utanför att jag aldrig har gäster. Jag är inte sådan som umgås så ofta med människor. Utan det är mest familjen och nära vänner som jag umgås med och det är precis så jag vill ha det.

Deltagare i juliutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Mina
it_is/Anette
Kraka
BP-computerart
LCHFTrollet
Ekocentrisk
Zinnie
StenhagenBettan
Hanneles bokparadis
Mösstanten
Mirre
Marie i Skrifvarstugan

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “På sommaren bjuder jag hem gäster, sant eller falskt…

 • 28 juli, 2019 at 23:08
  Permalink

  Lite så är det här också.. Umgås meat med Mickes familj. Men de skulle va nya med gäster ibland, dock bor vi för litet
  Michaela recently posted..Jag & Micke ❤️

  Reply
  • 29 juli, 2019 at 10:28
   Permalink

   Jag är rätt nöjd med att inte behöva ha folk hemma. Men är liksom högkänslig också, blir helt slut av för mycket folk.

   Reply
 • 29 juli, 2019 at 08:53
  Permalink

  Visst är sol mysigare men den doften när regn lägger sig på en varm asfalt är så somrig och mysig tycker jag! 😀

  Reply
 • 29 juli, 2019 at 18:34
  Permalink

  I Sollentuna hade vi ofta gäster och hade femkamp och grillning i trädgården. Nuförtiden blir det mest att vi ses hemma och tar nåt att dricka med små tilltugg och sen går vi ut och käkar, spelar eventuellt petanca (boules), minigolf eller så.
  Kan bero på att vår “trädgård” nuförtiden är ca 12 kvm terrass som är kokhet på sommaren och inte går att vistas på förrän solen har gått ned 😀
  Ama de casa recently posted..Ett nytt land

  Reply
  • 30 juli, 2019 at 10:55
   Permalink

   Åh det förstår jag :D. Haha ja då är det ju inte jättekul att ha gäster utomhus 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: