Så var det tisdag. Jag har ätit frukost och fixat mig lite, tittat på serien Runaways på HBO som jag började titta på i lördags när jag var klar med Orange is the new black. Hittills gillar jag serien väldigt mycket, jag gillar Marvel och supernaturliga saker. Blev även hur glad som helst när jag såg att Julian McMahon spelar en av rollerna, han spelade Cole/Balthazor i min stora favoritserie Charmed/förhäxad.

Idag ska vi åka till Bastard Burgers här i Falun. Har aldrig varit där innan, men William ville absolut testa att luncha där så det ska vi göra. Sedan åker jag och Björn till Valbo. Jag ska till Media Markt för att köpa filter till min luftrenare som tydligen inte går att köpa någon annanstans. Köpte fel filter som jag fick hem igår från Netonnet som tur var så fick jag byta in det i butiken. Kändes lite dyrt annars, men ja nu har jag filter för ett år framöver i alla fall.

Relaterade etiketter:

24 kommentarer

 1. Försökte se på den serien, orange is the new black. Tyckte inte så mycket om början. Men hann inte ge den sådan stor chans. Skall nog faktiskt börja se den igen. Skall nog testa att se på förhäxad med! ?

 2. Gillar din nya design!
  Jag är en sån som inte gillar övernaturliga filmer/serier alls. OITB är dock grym hehe.
  BB hade jag också velat äta på, har hört mycket gott om de. Hoppas få höra mer sen.

 3. Skönt att det gick att byta. så surt då man köper fel, speciellt om det är lite dyrare saker. Är så dålig på att titta på serier, men borde försöka se på något ibland iaf.

 4. Alltid roligt att testa nya lunchställen 😀

  Vilken tur att du fick lämna de igen då de hade varit riktigt surt om de inte gick!

  Ska kolla in några av serierna du skrev här då jag är så kräsen men dessa verkar vara bra 😀

 5. Vad roligt att åka ut och äta! Hoppas det är riktigt gott där nu.
  Åh ska kolla upp den serien. Tack för tips

 6. Inte hunnit sätt orange and black än, haha ska kika på den när vi flyttat helt! Vad tyckte du om serien? Var den bra? Vissa säger den är dålig men haha!

  Härligt att luncha på något ställe som man aldrig varit på! Hoppas det var bra!

 7. Vi har också barastad burgers här i Norrköping, jag tyckte att det var lite som ett lyxigare snabbmat burgare. Men hamburgarna var goda. Lite coolt också att dom hade såna öl brukar som finns i USA 🙂 hoppas att ni var nöjda med erat besök. Vad tokigt att det bara går att köpa filterna på media markt. Hoppas att du fick rätt nu 🙂

 8. Åååh jag gillar också den serien faktiskt, runaways menar jag? Riktigt duktiga skådisar och bra story. Hsr inte hunnit se den nya säsongen av ointb.. Ska ta tag i det ngn dag här snart ?

 9. håller nog me william är lite att det är skoj o testa nytt. va det bra?
  vilken tur att du fick byta
  kul o kolla ny serie
  hittade du något i valbo ?

 10. Hoppas det var en god lunch du och William fick tillsammans och att det smakade bra. Jag har kollat på avsnitt 10 av The handmaids tale ikväll nu. Ser fram emot nästa, är det de sista för säsongen? 🙂

 11. Du är så himla fin vännen! Vad tyckte du om nya avsnitten på orange is the New black? inte kollat än men tänkt göra de snart ? Hoppas de va gott på lunchstället & att du fått en fin dag, kramar❤️

 12. Vilken tur att du fick byta in den i kassan så du slapp krångel med att skicka tillbaka? hoppas att lunchen var god där han ville testa ?

 13. Bastard Burgers lät som ett riktigt coolt ställe. Hoppas ni hittade något gott att äta ?
  Vilken tur att du fick byta in filtret, hade ju varit lite träligt annars ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa