Bloggsupporten: Ditt favoritmysplagg.

Jag är medlem i Facebookgruppen Bloggsupporten. Det är rent av jag som skapade den för lite mer än ett år sedan. En av admins har nu valt att skapa teman varje vecka så tänkte att den här veckan kan jag vara med. Vi har haft lite stopp på medlemmar ett tag, men om du vill bli medlem och är min läsare så skriv en kommentar så godkänner jag dig som ett undantag.

Hur som helst, veckans fråga är om mitt favoritmysplagg. För mig är det mina kläder från Polarn och Pyrét. Jag har en röd, en grå och en blå i deras typiska randiga. Dessa plagg är mina stora favoriter speciellt under hösten och vintern.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Bloggsupporten: Ditt favoritmysplagg.

 • 31 juli, 2019 at 10:50
  Permalink

  Oj svår fråga men det måste bli alla mina raggstrumpor som jag bor i när det är svlare. Igår kväll åkte de faktiskt på igen. Polarn har bra kläder och sköna plagg som jag själv har under när jag åker skidor
  Kamilla recently posted..Kan man bli kär i en doft?

  Reply
 • 31 juli, 2019 at 11:08
  Permalink

  Kul idé på tema. Jag har inga plagg alls från Polarn och Pyret faktiskt men jag gillar deras randiga set. De ser sköna ut. Mina favoritplagg blir några av de träningstights som jag har i garderoben och någon mysig tröja till.
  Hannas krypin recently posted..Fem fakta om mig

  Reply
 • 31 juli, 2019 at 11:25
  Permalink

  Polarn och pyret har bra grejer, har kläder och ytterplagg och skor från dem till tösen

  Reply
 • 31 juli, 2019 at 11:37
  Permalink

  Älskar gruppen! Massor av kärlek!
  Så kul med favoritplagg! Smart idee till bloggideer också! ?

  Reply
 • 31 juli, 2019 at 11:49
  Permalink

  Ni har verkligen en toppen grupp. Alla är så trevliga och samarbetar med att alla skall trivas! ☺️ Älskar kläderna ifrån pollarn och pyret.

  Reply
 • 31 juli, 2019 at 12:37
  Permalink

  Jag älskar mjukisbyxor och hoodie <3

  Reply
 • 31 juli, 2019 at 12:40
  Permalink

  Mysplagg… ja numera går jag ju vanligtvis mestadels klädd i just mysplagg 😉
  Tights & linne med en hoodie eller kofta tillhör min vardagsklädsel.

  Reply
 • 31 juli, 2019 at 13:14
  Permalink

  Måste se till att slå till på ett mysset därifrån snart känner jag. De ser ju för mysiga ut, vet inte om det är på grund av ränderna, haha. Jag älskar att gå runt i mysplagg hemma, har nästan aldrig på mig “vanliga” kläder. 😀

  Reply
 • 31 juli, 2019 at 19:04
  Permalink

  Älskar den gruppen! Det har ni gjort bra!
  Åh dom ser så fina ut

  Reply
 • 31 juli, 2019 at 19:10
  Permalink

  Åh, dom där har jag spanat lite på men inte vetat om dom faktiskt är sköna eller om dom bara ser sådär mysiga ut. Och så är dom ju så söta att matcha med bebiskläderna 😀

  Jag såg att jag fått en kommentar från dig, men den är tom.. Så jag vet inte om du råkat komma åt skicka-knappen eller om du faktiskt lämnat en kommentar som på något sätt försvunnit ut i cyberrymden 🙂
  Therese recently posted..På min önskelista Gråskala

  Reply
  • 31 juli, 2019 at 19:55
   Permalink

   Ja de är jättesköna, kan verkligen rekommendera dig att köpa både till dig och bebis :D. Jag och sonen har och matchar med, så fina och mjuka 😀

   Reply
 • 31 juli, 2019 at 21:21
  Permalink

  Mysigt! Jag visste ärligt talat inte att Polarn och Pyret hade för vuxna. 😀

  Reply
 • 31 juli, 2019 at 21:23
  Permalink

  Jag har inga själv men vet ju att lilla S stortrivs i sina och att kvaliteten är bra. Dessutom så gillar jag deras mönster och färger.
  Znogge recently posted..Husses och mitt…

  Reply
 • 1 augusti, 2019 at 00:01
  Permalink

  Jag är en t-shirt och jeans tjej men älskar att gå i mjukisbyxor det är en sådan härlig känsla att inte ha byxor som sitter åt 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: