Jag gillar att vara barfota, sant eller falskt.

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det är absolut sant, jag älskar att känna sanden mellan tårna eller gräset nudda fötterna. Hemma är jag i regel alltid barfota och gillar inte att stänga in fötterna i strumpor. Det är så spännande hur olika sånt där kan vara för vet att vissa sover med strumpor det gör inte jag. Dock är jag mer försiktig numera att gå barfota, jag tål inte bistick och risken är ju att man trampar på just bin när man är barfota.

Deltagare i juliutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Mina
it_is/Anette
Kraka
BP-computerart
LCHFTrollet
Ekocentrisk
Zinnie
StenhagenBettan
Hanneles bokparadis
Mösstanten
Mirre
Marie i Skrifvarstugan

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Jag gillar att vara barfota, sant eller falskt.

 • 30 juli, 2019 at 11:22
  Permalink

  Åh har inte hört om den serien.
  Kanske ska man ge den en chans när den serien jag kollar på nu är slut (La casa de papel)

  Så typiskt när man köper fel.. har hänt mig så många gånger med olika produkter… Men skönt att du fick lämna tillbaka i alla fall

  Kram kram

  Reply
 • 30 juli, 2019 at 11:23
  Permalink

  Kom den här kommentaren på fel inlägg nu?
  Skulle vara på inlägget om luftfiltret och basterd burgers?

  Reply
 • 30 juli, 2019 at 11:23
  Permalink

  Jag gillar att gå barfota men inte på vår gamla altan där jag alltid får stickor i fötterna. Just därför är jag mest på den nya stora.
  Kamilla recently posted..Hejdå vecka 30.

  Reply
 • 30 juli, 2019 at 13:15
  Permalink

  Jag är ett riktigt barfotabarn och skulle kunna leva barfota! Älskar att köpa skor men avskyr att ha dem på mig hahaah! :p Kram
  Yasmine recently posted..Tb: Monaco

  Reply
 • 30 juli, 2019 at 20:18
  Permalink

  Älskar också att vara barfota och att vara det hemma är självklarhet =P… sen förstår jag inte heller hur folk kan sova med strumpor!!! Men men det är väl lika med hur de tänker om oss som inte gör det S

  Reply
 • 30 juli, 2019 at 20:19
  Permalink

  min son älskar strumpor men nu när de var som varmast var tillomed Theodor utan
  Pauline recently posted..Picknick

  Reply
 • 30 juli, 2019 at 23:30
  Permalink

  Här är vi olika. Har aldrig gillat sand mellan tårna eller att gå i gräs. Troligen har jag alltid varit rädd om att trampa i något. Ja, även hemma har jag alltid strumpor och tofflor (oooops, jag vet) på mig. För då städning inte är vår starka sida är jag även rädd att trampa på nåt på golvet här hemma…
  BP recently posted..Weekly photo challenge: Vecka 31 – ”Vägen”

  Reply
 • 31 juli, 2019 at 18:37
  Permalink

  Jag älskar att vara barfota! Inomhus och på sommaren. Utomhus gillar jag det inte – sand mellan tårna är inte min grej och allt man kan trampa i… Gläää!!!
  På vintern är det svinkalla stengolv i Spanien och kylan går upp genom märg och ben… Men när det är sommar, så är det barfotaliv som gäller. Inomhus 😀
  Ama de casa recently posted..Man ska inte utmana ödet…

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: