Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

De gånger jag plockat frukt och bär har jag absolut fryst in. Tycker det är jättebra speciellt om man vill äta något gott till filen eller gröten på morgonen. Dessutom känns det som det mest ekologiska och bästa för plånboken man kan göra.

Deltagare i juliutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Mina
it_is/Anette
Kraka
BP-computerart
LCHFTrollet
Ekocentrisk
Zinnie
StenhagenBettan
Hanneles bokparadis
Mösstanten
Mirre
Marie i Skrifvarstugan

9 kommentarer

 1. Jag plockar frukt och bär och äter “på plats”. Minns med fasa när mamma i barndomen tvingade ut oss i skogen och på myrar för att plocka bär. Mygg!!!
  Hon frös in det vi fått ihop, och sen användes dom inte alls. Slös med energi om du frågar mig 🙂
  Ama de casa recently posted..Dagens planer

 2. Åh, det är verkligen ren lyx att kunna fylla frysen med frukt och bär. ?
  Vi fick tyvärr inte ett bär på våra vinbärsbuskar och jag sneglar lite avundsjukt på grannens överfyllda buskar ? Vi fick däremot ett par blåbärsbuskar nu i helgen, så jag hoppas vi kommer kunna fylla frysen med blåbär till nästa år iaf 😀

  Jag har bråkat med mitt tema hela morgonen och det verkar som att jag har seriösa kommenterings-problem 🙁 Korta kommentarer verkar gå, men så fort dom blir lite längre så försvinner all text 🙁
  Therese recently posted..På min önskelista Gråskala

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: