Nu tickar tiden mot hösten, äger du stövlar?

Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag äger inga klassiska höga och gröna stövlar, men förra året köpte jag mig paret ovan som är likt ett par gummistövlar. De är perfekta skor under hösten. Men jag inser ju även att ett par riktiga stövlar borde jag nog köpa mig själv.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Sweetwords
BP-Computerart
Madelena
Exotichummingbird
ditten_datten
Karolina
Jenzel
Hannafialotta
StenhagenBettan
Minas Värld

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “Nu tickar tiden mot hösten, äger du stövlar?

 • 5 augusti, 2019 at 01:48
  Permalink

  De var ju jättefina! Vart har du köpt dom? Äger faktiskt inte heller några stövlar och har nog inte gjort sedan jag var barn :)❤️

  Reply
 • 5 augusti, 2019 at 07:29
  Permalink

  Jag äger tre par, minst! Ett par rediga gröna Tretorn att ha i skogen, ett par svarta Hunter att ha i trädgården och så köpte jag mig ett par låga vita på GANT-rean som är superskönt. Sulan formar sig efter foten, helt klart ett par som man kan ha i stan på regniga dagar. Hur många par behöver man? ?
  Anna recently posted..Finbesök av bästa Rebecca

  Reply
  • 5 augusti, 2019 at 07:45
   Permalink

   Låter ju hur bra som helst. Jag borde skaffa mig, är ändå en del i skogen så förstår inte riktigt varför jag inte köpt några ännu. ?

   Reply
 • 5 augusti, 2019 at 07:44
  Permalink

  Mina är liknande dina – låga – inte så bra som stövlar men perfekta när det regnar. Men jag känner inte jag behöver några högre…

  Ha en fin måndag

  Reply
 • 5 augusti, 2019 at 08:10
  Permalink

  Perfekt modell måste jag säga. Jag gillar inte höga stövlar så detta vore något för mig!
  Znogge recently posted..I går…

  Reply
  • 5 augusti, 2019 at 08:24
   Permalink

   Åh perfekt för dig, tror jag betalade under 200 för dem. Kolla om det finns liknade att hitta på Nelly i år med. ?

   Reply
  • 5 augusti, 2019 at 11:11
   Permalink

   Så härligt, vilken kvalite det måste varit på de stövlarna när de höll så länge :D. Haha jag nog kan man behöva ibland 😀

   Reply
 • 5 augusti, 2019 at 17:27
  Permalink

  Nu är jag oxå med i utmaningen 🙂
  Har precis skrivit ett inlägg om min stövlars vara eller icke vara 😉
  Ska försöka göra några inlägg nu direkt som jag kan tidsinställa så jag inte glömmer bort 🙂

  Kram kram
  Jenny recently posted..Äger du några stövlar?

  Reply
 • 5 augusti, 2019 at 18:22
  Permalink

  Jag har heller inga höga gummistövlar utan låga (som dina ungefär). Än så länge har de räckt. Hur ofta går man i några djupa vattenpölar?
  Junitjej recently posted..Dags för klippning

  Reply
  • 7 augusti, 2019 at 13:40
   Permalink

   Jo så är det, jag skulle behöva höga då jag är en del i skogen och ibland på myr och sånt :-p

   Reply
 • 5 augusti, 2019 at 21:15
  Permalink

  De var ju riktigt fina, nästan stiliga, inte lika tråkiga som vanliga stövlar tycker jag. Själv äger jag inga, men har många gånger funderat på att köpa ett par, men det har stannat vid tanken. Minns att jag hade gummistövlar när jag var liten och jag fick alltid fotsvamp då, efter mina fötter svettades i dom. Det sitter kanske i…
  BP recently posted..Glad måndag

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: