Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag äger inga klassiska höga och gröna stövlar, men förra året köpte jag mig paret ovan som är likt ett par gummistövlar. De är perfekta skor under hösten. Men jag inser ju även att ett par riktiga stövlar borde jag nog köpa mig själv.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Sweetwords
BP-Computerart
Madelena
Exotichummingbird
ditten_datten
Karolina
Jenzel
Hannafialotta
StenhagenBettan
Minas Värld

16 kommentarer

 1. De var ju jättefina! Vart har du köpt dom? Äger faktiskt inte heller några stövlar och har nog inte gjort sedan jag var barn :)❤️

 2. Jag äger tre par, minst! Ett par rediga gröna Tretorn att ha i skogen, ett par svarta Hunter att ha i trädgården och så köpte jag mig ett par låga vita på GANT-rean som är superskönt. Sulan formar sig efter foten, helt klart ett par som man kan ha i stan på regniga dagar. Hur många par behöver man? ?
  Anna recently posted..Finbesök av bästa Rebecca

 3. Mina är liknande dina – låga – inte så bra som stövlar men perfekta när det regnar. Men jag känner inte jag behöver några högre…

  Ha en fin måndag

 4. Nu är jag oxå med i utmaningen 🙂
  Har precis skrivit ett inlägg om min stövlars vara eller icke vara 😉
  Ska försöka göra några inlägg nu direkt som jag kan tidsinställa så jag inte glömmer bort 🙂

  Kram kram
  Jenny recently posted..Äger du några stövlar?

 5. De var ju riktigt fina, nästan stiliga, inte lika tråkiga som vanliga stövlar tycker jag. Själv äger jag inga, men har många gånger funderat på att köpa ett par, men det har stannat vid tanken. Minns att jag hade gummistövlar när jag var liten och jag fick alltid fotsvamp då, efter mina fötter svettades i dom. Det sitter kanske i…
  BP recently posted..Glad måndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: