Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Mitt bästa vardagstips för vardagshälsan är att ta promenader. Att ge sig ut i luften i ur och skur. Att andas, se sig om och lyssna på allt och ingenting. Att höra fågelsång, eller att se kossorna gå över beteshagar. Att kanske kolla in den där sländan som far genom luften, att bli irriterad på den där flugan som tycks fått för sig att just du är någon som skall landas på.

Att gå runt i naturen, att andas in naturen att bli ett med naturen. Det är mitt absolut bästa vardagstips.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Sweetwords
BP-Computerart
Madelena
Exotichummingbird
ditten_datten
Karolina
Jenzel
Hannafialotta
StenhagenBettan
Minas Värld
Mösstanten
Klimakteriehäxan

10 kommentarer

  1. Åh va kul att du hittade glasen 😀 ! Man blir alltid lika glad när man hittar saker man samlar på till försäljning ! Så snygga hörlurar !

  2. Lasse Åbergglas har vi med haft men har nog gett bort dem eller så har de gått sönder, för haha vet inte varför vi ej har dem kvar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: