Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag inte är, det är en fin egenskap men jag känner in människor innan det där med att lita på faller på plats. Det finns inget jag anser gör så himla ont som att bli sårad, så därmed undviker jag situationer där risken finns för sådant. Jag släpper in få i mitt liv, inte för att jag är elak utan för att jag helt enkelt undviker att känna mig besviken på någon.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Sweetwords
BP-Computerart
Madelena
Exotichummingbird
ditten_datten
Karolina
Jenzel
Hannafialotta
StenhagenBettan
Minas Värld
Mösstanten
Klimakteriehäxan
Marie i Skrifvarstugan
MinResaTumörMittLiv

4 kommentarer

  1. Är inte godtrogen heller, inte ett dugg faktiskt! Är också precis som du väldigt “kräsen” vad gäller vem jag släpper in i mitt privatliv. Inte för att jag kanske blir besviken, men för att jag vill vara säker på att personerna “förstår” mig och min “tankeverksamhet”.
    BP recently posted..Skyltsöndag #223

  2. Godtrogen är något jag har varit men idag inte är. Jag har lärt mig att man inte ska vara godtrogen för mycket. Idag släpper jag inte in folk lika lätt, idag gör jag som du att jag känner in folk och lyssnar på magkänslan. Bästa jag har gjort 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: