Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

När jag vann en diskussion…

Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag är sådan som älskar att diskutera, analysera, reflektera och bidra med nya tankar. Det kanske inte är så konstigt att jag studerat och har över 500 högskolepoäng då jag anser att det där är väldigt spännande. Jag går sällan helt ut för att vinna i ett argument men kan ändå säga att det är skönt när man får rätt på något vis.

Jag minns när jag gick min tredje termin på lärarprogrammet. Vi diskuterade ett mord några ungdomar utfört varpå jag och min vän Lisa säger att ”kvalitetstänkandet är inte fullt utvecklat förrän vid tjugofem” vi fick motargument men båda hade ju hört samma sak. Så vi gick hem, letade upp källan och skickade över den till vår seminarieledare. Där och då kändes det som jag vunnit en diskussion, och oavsett om det inte är ett sådant charmerande drag att känna sig lite glad över att ha vunnit i en diskussion erkänner jag ändå att det kändes bra.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Sweetwords
BP-Computerart
Madelena
Exotichummingbird
ditten_datten
Karolina
Jenzel
Hannafialotta
StenhagenBettan
Minas Värld
Mösstanten
Klimakteriehäxan
Marie i Skrifvarstugan
MinResaTumörMittLiv

18 Comments

 1. Har man rätt ska man ju verkligen inte acceptera att någon säger att det icke är så,
  bra att Du kunde göra en källanvisning.

 2. Jag håller med dig, när man har en bra diskussion och vet att man har ”rätt” är det gött när man kan bevisa! Även om jag inte alltid måste ha rätt då diskussioner inte alltid kräver ett rätt eller fel så är det riktigt intressant att få höra andras åsikter om samma saker.

 3. ja men ibland kan man bli glad för såna saker
  du är så himla duktig o pluggar
  önskar u får en fin fortsättning på helgen kramar

 4. Tråkigt då en lärare inte kan det. Rätt gammal kunskap ??? har nog vetat det i 15 år ??? Tyvärr vet inte ”vanligt” folk om det.

 5. Jag gillar o diskutera och även ta in på va andra säger beroende på vad samtalet gäller . ?? Skönt o ha rätt ibland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d