Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag skrivit tidigare är ett ord många slänger runt med. Ungefär som jag älskar dig. Vissa ord tycks liksom bara vara ord som tappat innebörden till vad de betyder och istället liksom får användas flitigt hit och dit.

Styrka för mig är ett ord som andra slänger runt med, kanske ibland för att det är enklare att påtala hur stark någon i kris är än att göra det personen i kris behöver allra mest. Ha någon där som lyssnar, finns och bara talar om att det är okej att känna sig svag.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Sweetwords
BP-Computerart
Madelena
Exotichummingbird
ditten_datten
Karolina
Jenzel
Hannafialotta
StenhagenBettan
Minas Värld
Mösstanten
Klimakteriehäxan
Marie i Skrifvarstugan
MinResaTumörMittLiv

38 kommentarer

 1. Jag känner igen mig i din skrift så mycket. Tycker också att ordet styrka är något man slänger ur sig och vet du, jag är så tacksam att du inte skriver det i min blogg utan kommenterar från en annan syn ❤
  Vissa ord ska man vara sparsam med, annars förlorar orden sin kraft ❤
  Sandifighter recently posted..Två dagar av fokus på psykisk ohälsa.

 2. Det är så intressant att läsa andras tolkningar av olika saker – som ord, vad dom betyder för en. Och man ser hur mycket ens erfarenhet, vad man gått igenom i livet färgar hur ens egna tolkningar är. Jag tycker att det är ett bra sätt också att lära känna personer djupare, att se hur olika man tolkar samma sak. Det är på ett positivt sätt då, som jag ser det.
  it_is/Anette recently posted..Styrka är något som jag… – Bloggutmaning dag 26

 3. Håller med till 110%!! Det känns som att de vill att de ska peppa men det blir bara fel. Som du säger, det är okej att vara svag ibland.

 4. Jag har också börjat tycka att många säger att man är stark för minsta lilla grej. Verkar som att vissa ord är till för att de ska tappa innebörden. Jag använder bara ordet stark när jag tycker att någon är stark 🙂
  Jennysvardag recently posted..Sommarhelg

 5. Varit med om så många gånger att jag känner mig svag samtidigt som dom som är nära mig säger att jag är stark. Tycker det är svårt att avgöra själv när känner sig svag, då kanske man är stark på ett vis men att man inte känner det själv. Konstigt.

 6. känns det som myrkryp eller mera som restleggs eller ryckningar? oro i kroppen
  ja fick B vita min högdos första tiden sen magnesium som tar upp b vitaminn kolla om det hjälper mitt har nästan försvunnit
  Ullie recently posted..Lots of …

  1. Nej är inte restless legs. Utan oro och ångest. Restless legs vet jag vad det är haft i många år i perioder, det enda som funkar när jag får sånt ät att kyla ner benen. Oron jag känner nu är från insidan.

 7. Antar att du tänker på ”inre styrka” eller nåt sådant. Personligen tänker jag på styrketräning och styrka i armar och ben, men det är jag det;-)
  BP recently posted..Glad måndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: