Så var det då den första september. Den här månaden började med vad jag i likhet med många andra delar av landet, åska och regn. Det var väl helt okej men ja det är nu första officiella höstmånaden.

Jag har haft huvudvärk till följd av åskvädret, så jag och William tittade på 13 reasons why innan han drog till sin kompis. Jag har spontanshoppat och det var riktigt bra saker. Vad jag shoppade kommer jag visa imorgon, lite karameller kan man vilja spara lite extra länge.

Nu ropar sängen på mig, imorgon jobbar jag 7:30-16:15 och efter den dagen brukar jag vara ganska trött. Men vad vet man, det kanske inte alls är så just den här måndagen.

4 kommentarer

  1. Hade ni också åska och regn väder i Dalarna idag, det känns som hösten är på ingående nu med tanke på dagens väder. Får helt enkelt se om hösten kommer nu. 🙂

  2. Lite regn och åska här också igår, men inte några mängder. Sensommarmånad för vår del här nere söderöver.
    Idag skiner solen, än så länge, men framåt morgonkvisten regnade det rejält.
    eval8 recently posted..Söndagkväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: