Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag inbillar mig att det känns att en månad har färre dagar än 31. Nu är ju februari kanske den månaden det mest märks på, men nog kan jag känna lika när det kommer till 30 dagar också. Oftast känns de månader med endast trettio som de avslutas snabbare, men det kanske mest är psykiskt för det har med en ynka dag att göra.

Oavsett vad så är i alla fall september första riktiga höstmånaden, och det är då man verkligen vet att nu blir det bara kallt, mörkt och jävligt ju längre in mot slutet av året vi går.

Deltagare i septemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

BP-Computerart
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
ditten_datten

32 kommentarer

 1. Januari tycker jag alltid känns sååå lång av någon anledning. Dock så tycker jag de andra månaderna springer iväg. Ser inte alls fram emot höstrusk.

 2. Usch jag gillar inte heller att hösten är på ingång – mörkret & kylan får mig bara deppig! Dock har det varit 29 grader och sol här idag så känns inte som höst 🙂
  Sanna recently posted..Bye bye August!

 3. Februari har visserligen färre dagar men nog sjutton är november, december, januari och februari rysligt långa månader med säkert tre fyra extra dagar inklämda och dolda.
  Kan väl tycka att julis 31 dagar är snabbare avklarade än januaris.

 4. November har faktiskt också 30 dagar. När jag var liten lärde min pappa mig “ap-jun-se-no”, en typ ramsa så att jag skulle lära mig (och komma ihåg) månaderna med endast 30 dagar.
  Å lönen behöver ju inte räcka för en dag till om man säger så;-)
  BP recently posted..Skyltsöndag #225

 5. japp första höst månaden enligt mej varmt idag men vaknade me åska här me o ösregn som föld . sen rätt grått o har oxå huvudvärk blää
  hoppas det blir bättre tills i morg med huvudet så du orkar jobba .
  stor kram
  ullie recently posted..Med en utflykt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: