Nya fransar och helgen.

Igår på förmiddagen åkte jag till Borlänge och Dalarnas fransförlängning för att fylla på mina fransar igen. Det var verkligen på tiden och jag åkte nöjd därifrån sen. När jag ändå var i Borlänge passade jag på att besöka Myrorna, handlade kattmat åt Björns katter, åkte till Erikshjälpen och sedan hemåt mot Falun. Här åkte jag upp till Ta till vara och PMU. Jag kom lottlös hem, fast det gjorde mig inget ibland är det bra att spara sina pengar också.

När jag kom hem passade jag på att börja tvätta, skönt att få sånt där dagligt klart ibland. Sedan så kom Björn hit på besök en stund medan han väntade på William. Björn berättade att han skulle bjuda på fika i Kniva så jag åkte dit, jag hade nämligen sagt till min bror Mattias att jag skulle hjälpa honom med lite praktiskt kring hans högskolestudier i form av kolla upp det tekniska.

Mattias bjöd på middag, vi kikade på serie och strax efter tio åkte jag hem mot mig igen.

Jag somnade ganska omgående ändå, i morse gick jag upp och dammade och dammsög hela hemmet. Sedan åkte jag ner till stan och Tisken för att gå hösten Tiskpromenad som Lions här i Falun anordnar på våren och hösten. William sms:ade för ett tag sedan och berättade att jag vunnit något, vad får jag se senare.

I skrivande stund sitter jag och funderar kring om jag ska snöra skorna och bara gå lite, ingen längre promenad men lite kortare så jag får lite luft. Jag kände idag på Tiskpromenaden hur mycket lugnare jag blev bara av att röra på mig. Du vet det där med motion, det är verkligen viktigt.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

28 thoughts on “Nya fransar och helgen.

 • 8 september, 2019 at 18:28
  Permalink

  Låter som en bra helg om jag får säga det själv ? super skönt att fixa fransarna! Så fina det blev! Du är också super fin!
  Kul att kika på myrorna. Här finns det inte :/ vet inte rikitgt vart det finns här omkring! Men ska nog kika om jag hittar något som är nära!

  Skönt med städa! Städade idag! Super skönt ?
  Paulina recently posted..BARNVAGNAR

  Reply
  • 8 september, 2019 at 20:32
   Permalink

   Det hade jag absolut :). Ja verkligen tycker det är skönt så man slipper ha maskara. Finns inte här i Falun heller, låg här förut men så flyttade dem till Borlänge.

   Reply
 • 8 september, 2019 at 18:51
  Permalink

  Vilken härlig helg som du har haft 🙂 så roligt med nya fransar. Så snällt av din bror att bjuda dig på middag, när du hade hjälpt honom lite 🙂 Så roligt att du har vunnit något igen 🙂
  Jennysvardag recently posted..Härlig lördag

  Reply
 • 8 september, 2019 at 19:32
  Permalink

  Vad mycket du hunnit med! Måste kännas skönt.
  Så himla fin du är!!
  Emma recently posted..Detta är jag

  Reply
 • 8 september, 2019 at 20:53
  Permalink

  Åh vilken mysig dag! Alltid lika skönt att fylla på fransarna, jag var lika nöjd varje gång jag hade gjort fransar men idag har jag inga men absolut saknar jag det 🙂
  Becka Lindhe recently posted..Someone is going crazy!

  Reply
 • 8 september, 2019 at 21:36
  Permalink

  Härligt med lite fix åt sig själv – man mår ju så mycket bättre när man känner sig lite fräsch! Låter som du haft en bra dag 🙂
  Sanna recently posted..Posters

  Reply
 • 8 september, 2019 at 22:04
  Permalink

  Såg på facebook att du hade varit och gjort fransar så misstänkte att det här inlägget var på ingång! Det är så fint, men jag tror att jag ska gå halvvägs och färga fransarna här framöver. Hoppas att du tog dig ut på en promenad, det var riktigt skön luft ute idag! Kram!
  Moa Larsson recently posted..VECKANS SISTA DAG

  Reply
  • 12 september, 2019 at 22:18
   Permalink

   Åh gör det, bara att få något sånt där är jätteskönt, man känner sig lite piggare. Hehe ja så lätt med FB liksom att man ger lite förhansinfo där :D. Jag kom ut 🙂

   Reply
 • 8 september, 2019 at 22:09
  Permalink

  Blev ju verkligen så himla bra med fransarna, du är så fin vännen! Skulle också jättegärna fixa fast dock lashlift men får tyvärr avvakta lite med det. Verkligen så kul att kika på second hand även om man inte alltid hittar något! Kramar ?<3
  Jeliza recently posted..Haul Inredning från Mio

  Reply
 • 8 september, 2019 at 22:12
  Permalink

  Men så härlig helg och så fina fransar!! 😀

  Reply
 • 9 september, 2019 at 09:08
  Permalink

  vad härligt med nya fransar, skulle vilja göra de 😀

  Reply
 • 9 september, 2019 at 11:33
  Permalink

  Kul att åka lite på utflykt och samt fixa ärenden och göra fransar, det blev jättefint ??

  Reply
 • 9 september, 2019 at 22:37
  Permalink

  Läckra fransar. Låter som du haft en bra dag med din bror ❤ Min har jag grälat på i dag. Det är inte alltid lätt med neuropsykiatriska diagnoser, särskilt när de är två i familjen som har det. Vet ju att det är diagnoserna som krånglar till det för dem, men ändå blir jag så frustrerad.

  Vad vann William, tror inte jag såg något inlägg om det här ovanför ??
  Sandifighter recently posted..Ett möte med min själ.

  Reply
  • 12 september, 2019 at 22:15
   Permalink

   Tack blev helnöjd :). Åh förstår det är ju så att man hamnar i konflikt ibland, jag och brorsan gjorde det som barn men inte längre dock :).
   Var jag som vann 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: