Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Om du har möjligheten, inget jobb eller skola så håll dig inomhus. Undvik regnet så gott du kan och titta ut i höstmörkret och tänk på att efter regnet kommer snön och ännu mera mörker. Påminn dig själv om att hösten betyder att det dröjer många månader tillbaka till ljuset igen. Att man står ut för det där ljuset kommer runt april.

Mitt tips en regnig höstdag är att genomlida skiten, och påminn dig själv om att det är okej att klaga. Eftersom alla andra klagar på din favoritårstid sommaren.

Deltagare i septemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

BP-Computerart
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette 
ditten_datten
Mina
StenhagenBettan 
Zinnie

14 kommentarer

 1. Haha ja jag gillar ditt tips med att det är okej att gnälla nu, du har så rätt när man säger att man föredrar sommaren klagar alla andra så ja, det är okej att gnälla att det är mörkt ute 🙂

 2. Hahaha! Det var ett klockrent svar på den frågan:-)))) Alla klagar ju om vädret hur det än är. Värst tycker jag att äldre/gamla människor är. Är det höst halkar de, är det vinter fryser dom, och om det är varmt är det alldeles för varmt. Hur ska dom ha det då…
  BP recently posted..Glad måndag med bra tips

 3. åh när man e hemma i tystnaden o sitt egna
  ha ha ja det stämmer de klagar bara på va armt det är ller nåt o å får ja gärna klaga på deras kalla vinter skit så det så 🙂
  det är så ruggit o kallt ute nu o just nu regnar det gla o va inne
  Ullie recently posted..Man VET hur det ska bli på natten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: