Inlägget är i samarbete med Godisboxen.

När jag var nio år dog min pappa. Det här vet du som regelbundet läst min blogg om. Men det har också speglat den syn jag har på att alltid fira Williams pappa Björn under fars dag. Då jag velat att William skulle få ge sin pappa något jag själv inte kunde göra som barn. Man ska aldrig glömma Mors dag och fars dag enligt mig, eller visst kan man göra det om den ena föräldern inte är värd att fira, eller inte går att fira men annars ska man så klart uppskatta dagen.

En present som jag verkligen rekommenderar, då jag har egna erfarenheter av den är Godisboxen. Du kan genom att handla från Godisboxen få en härlig farsdagspresent där du väljer något gott godis och någon liten present till din egen pappa eller ditt barns pappa. Det finns boxar med strumpor, biobiljetter, presentkort och te att lägga till i boxen men så även godis. Hur himla uppskattat kan inte en sådan present vara? För alla tycker ju om något gott då och då.

Hur kan du då vara säker på att dessa boxar är så bra tänker du? Jo det ska jag nu berätta för dig. 2015 fick William en skelettinfektion, han hamnade på sjukhus och hade jättehög feber. Som förälder var det hemskt att se min annars pigga son ligga alldeles utslagen i sjukhus säng med antibiotika dagligen och dropp för att få i sig vätska. Dessutom hade han jätteont och i början åkte han rullstol för att sedan kunna gå med kryckor. I hela 8 veckor åt han antibiotika och gick på kryckor och var inskriven på barnkliniken en vecka då han var inlagd. Du kan nog ana hur glad och varm jag blev i hjärtat när jag tagit med William i rullstol hem och vi öppnar dörren och det där ligger två boxar från just Godisboxen. Två av mina fina vänner som jag lärt känna via nätet hade spontant skickat varsin Godisboxen till William. Den glädjen han kände, och den värme jag upplevde kan jag aldrig någonsin förklara.

Året efter när jag inte mådde så bra själv, var jag med om samma sak. I brevlådan ramlade det ner ett paket från Godisboxen från en nära vän. Som bara tänkte på mig, där fanns ett jättegott te och massor med godis. Än idag värms jag upp av detta. Man ska vara så glad över att uppskattas av sina vänner. Vi ska alltid tänka på varandra!

Så nu till fars dag uppmanar jag dig att gå in på Godisboxen du också. Beställ något fint till en pappa som förtjänar en Godisboxen. Jag lovar att han kommer bli glad enda in i hjärtat.

6 kommentarer

 1. härligt med nya fransar. känner mej inte riktigt bra så tycker ja tappat många denna gången
  men det är å härligt o man känner sej så fin . hörde dock att hon ska höja priserna nu igen

  låter som en bra helg du haft tycker ja
  kramar o fin start på veckan
  Ullie recently posted..De har ju lovat

 2. Tråkigt att din pappa dog så tidigt ❤️
  Jag har alltid problem med vad man ska köpa så detta ska jag spana in!

 3. Visste ärligt inte att det fanns något som hette godisboxen så kul, ska absolut in och kika vad dom har. Det är och kan vara så uppskattande 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: