När måndagen kommer.

Regn var det här, försöker därmed tänka tillbaka på torsdagen i Västerås är det var solsken och ändå friskt i luften. Nu är det kyligt nästan så att man tänker att det är rejäl höst fastän det är september.

Jag såg statyn på väg till stadshotellet i Västerås. Hon där fångade mig på något sätt där hon stod vid blommorna som fortfarande håller sig kvar på vägen innan hösten. Om bara en månad är de nog helt döda skulle jag tro.

Jag längtar efter att komma hem idag, att få kliva innanför ytterdörren. Har beslutat mig för att det blir soppa till middag denna måndag, jag hoppas att William är lika sugen som mig på att titta på 13 reasons why. Funderar även på att ta mig en promenad, det är ändå skönt att promenera, om så bara en kort stund. Vem vet det kanske blir uppehåll senare.

Fyra ynka timmar och en kvart kvar av denna arbetsdag. Jag önskar att dagen går fort. För just nu längtar jag efter att få komma hem och bara njuta av lite tystnad i hemmets trygga vrå.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

36 thoughts on “När måndagen kommer.

 • 9 september, 2019 at 13:35
  Permalink

  Vissa dagar längtar man mer hem än andra. Soppa är inte fel, så här råkalla dagar!
  eval8 recently posted..Sammanträffande!

  Reply
 • 9 september, 2019 at 13:49
  Permalink

  Vilken fin staty så förstår att hon fastnade för dig 🙂
  Usch ja snart är hösten här o allt blir grått o dystert i 5 månader framöver :/
  Mrs.Kjellström recently posted..Handla för hundarna

  Reply
 • 9 september, 2019 at 14:02
  Permalink

  Statyn stod verkligen fint där. Här vräker regnet ner. Timmarna kommer gå fort ska du se.
  Soppa är så gott, fick det igår.

  Reply
 • 9 september, 2019 at 14:22
  Permalink

  Det låter verkligen som att hösten har kommit till er. Här har det inte gått så långt än. Så gott med soppa, det kanske jag skulle göra. Så härligt att ni ser på serie tillsammans 🙂
  Jennysvardag recently posted..Fixar söndag

  Reply
 • 9 september, 2019 at 14:23
  Permalink

  Vilken vacker park! Super fin staty också!
  Det är verkligen kyligt, det var det här imorse och tills nu. Solen börjar komma fram! Vilket är lite skönt, man blir verkligen så seg av det är så dåligt väder.
  Åh vad gott med soppa! Passar bra som en dag som denna
  Hoppas timmarna går fort tills du är hemma <3
  Paulina recently posted..FIXAR OCH DONAR VARJE HELG

  Reply
 • 9 september, 2019 at 17:55
  Permalink

  Har förstått att hösten har kommit långt på andra håll. Här är det fortfarande varmt trots regn ett par dagar. Folk går i shorts och kläning och jag hade kortärmat då jag gick ut och gick förut

  Reply
 • 9 september, 2019 at 19:34
  Permalink

  Ja, det börjar att bli höst nu känner man. Skönt att komma hem sen efter en lång arbetsdag. Det bästa!

  Reply
 • 9 september, 2019 at 19:49
  Permalink

  Längtar faktist lite efter hösten. Mest efter att kunna plocka fram mitt “vintertäcke” för det är så gosiga att sova med
  maria recently posted..Nya tider

  Reply
 • 9 september, 2019 at 21:24
  Permalink

  Åh, precis där vid den där statyn bodde jag och Fredrik innan Lilla My kom. Jag går där ofta, men fick ändå en speciell känsla av dina bilder. En känsla som jag saknat. Jag hoppas att dina sista timmar på jobbet gick snabbt, att du kanske hann med en liten promenad och att du nu har sjunkit ner hemma och bara får vila från alla intryck vardagen kan ge. Stor kram!
  Moa Larsson recently posted..SEX KILO KÄRLEK

  Reply
  • 12 september, 2019 at 22:08
   Permalink

   Åh så häftigt, det blir ju liksom kul även för mig att läsa om Västerås i din blogg. För man känner sig så nära speciellt när jag är där, som att vi liksom skulle kunna springa på varandra helt omedvetna om varandra 🙂

   Reply
 • 9 september, 2019 at 21:25
  Permalink

  Måndag hela dagen, Din dag verkar inte riktigt skoj… jag hoppas det vände då Du väl kom hem.

  Reply
 • 9 september, 2019 at 22:33
  Permalink

  Så ledsam, men ändå vacker hon såg ut ❤
  Ja fy så ruggigt det har varit i dag, verkligen höst i luften ❤ fast nu längtar jag lite efter att få tända kaminen, tända ljus och vira in sig i en filt ❤
  Sandifighter recently posted..Ett möte med min själ.

  Reply
 • 10 september, 2019 at 11:14
  Permalink

  Oj hur gammal är din son ? 13 skäl varför är ju väldig en tuff serie . Nästan så att jag knappt klarar av det själv . Hoppas ni får det fint till middagen ?

  Reply
 • 11 september, 2019 at 00:06
  Permalink

  Vilken himla mysig rutin du har på kvällarna. Att gå runt i pyjamas är ju så himla skönt som helst ju 🙂 Dock kan jag inte sova med pyjamas det blir varmt då. 🙂

  Reply
  • 12 september, 2019 at 22:04
   Permalink

   Ja den kanske är det :). Hehe känner mig ofta rätt ensam om att sova i pyjamas men är så frusen 🙂

   Reply
 • 12 september, 2019 at 05:44
  Permalink

  Visst är det fint i Västerås, jag ska dit på kurs en hel vecka i oktober. Sist jag var i Västerås på kurs råkade min bror också vara där på kurs så vi drog iväg och spelade squash. Superkul!
  Har du några andra förslag på tidsfördriv på kvällarna? ?
  Anna recently posted..Motstridiga känslor

  Reply
  • 12 september, 2019 at 08:38
   Permalink

   Åh ja, efter tre år där är jag lite Västeråsfrälst :). Låter jättekul.

   Jag vet inte riktigt, jag brukar mest dra till hotellet kvällstid :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: