Regn var det här, försöker därmed tänka tillbaka på torsdagen i Västerås är det var solsken och ändå friskt i luften. Nu är det kyligt nästan så att man tänker att det är rejäl höst fastän det är september.

Jag såg statyn på väg till stadshotellet i Västerås. Hon där fångade mig på något sätt där hon stod vid blommorna som fortfarande håller sig kvar på vägen innan hösten. Om bara en månad är de nog helt döda skulle jag tro.

Jag längtar efter att komma hem idag, att få kliva innanför ytterdörren. Har beslutat mig för att det blir soppa till middag denna måndag, jag hoppas att William är lika sugen som mig på att titta på 13 reasons why. Funderar även på att ta mig en promenad, det är ändå skönt att promenera, om så bara en kort stund. Vem vet det kanske blir uppehåll senare.

Fyra ynka timmar och en kvart kvar av denna arbetsdag. Jag önskar att dagen går fort. För just nu längtar jag efter att få komma hem och bara njuta av lite tystnad i hemmets trygga vrå.

36 kommentarer

 1. Det låter verkligen som att hösten har kommit till er. Här har det inte gått så långt än. Så gott med soppa, det kanske jag skulle göra. Så härligt att ni ser på serie tillsammans 🙂
  Jennysvardag recently posted..Fixar söndag

 2. Vilken vacker park! Super fin staty också!
  Det är verkligen kyligt, det var det här imorse och tills nu. Solen börjar komma fram! Vilket är lite skönt, man blir verkligen så seg av det är så dåligt väder.
  Åh vad gott med soppa! Passar bra som en dag som denna
  Hoppas timmarna går fort tills du är hemma <3
  Paulina recently posted..FIXAR OCH DONAR VARJE HELG

 3. Har förstått att hösten har kommit långt på andra håll. Här är det fortfarande varmt trots regn ett par dagar. Folk går i shorts och kläning och jag hade kortärmat då jag gick ut och gick förut

 4. Åh, precis där vid den där statyn bodde jag och Fredrik innan Lilla My kom. Jag går där ofta, men fick ändå en speciell känsla av dina bilder. En känsla som jag saknat. Jag hoppas att dina sista timmar på jobbet gick snabbt, att du kanske hann med en liten promenad och att du nu har sjunkit ner hemma och bara får vila från alla intryck vardagen kan ge. Stor kram!
  Moa Larsson recently posted..SEX KILO KÄRLEK

  1. Åh så häftigt, det blir ju liksom kul även för mig att läsa om Västerås i din blogg. För man känner sig så nära speciellt när jag är där, som att vi liksom skulle kunna springa på varandra helt omedvetna om varandra 🙂

 5. Oj hur gammal är din son ? 13 skäl varför är ju väldig en tuff serie . Nästan så att jag knappt klarar av det själv . Hoppas ni får det fint till middagen ?

 6. Vilken himla mysig rutin du har på kvällarna. Att gå runt i pyjamas är ju så himla skönt som helst ju 🙂 Dock kan jag inte sova med pyjamas det blir varmt då. 🙂

 7. Visst är det fint i Västerås, jag ska dit på kurs en hel vecka i oktober. Sist jag var i Västerås på kurs råkade min bror också vara där på kurs så vi drog iväg och spelade squash. Superkul!
  Har du några andra förslag på tidsfördriv på kvällarna? ?
  Anna recently posted..Motstridiga känslor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: