Idag efter jobbet slängde jag på mig träningskläderna och begav mig ut på min runda. Det var så skönt, att komma ut i naturen och andas frisk luft efter jobbet. Igår tog jag en liten vända i Kniva och idag var jag vid Lugnet här i Falun. På något vis mår jag alltid så mycket bättre av lite motion.

Jag har haft en oro i kroppen i några dagar, den stillas direkt av friskt luft och naturen. Jag började lyssna på “Drunkna inte i dina egna känslor” och jag kryssade för varje punkt i att vara HSP-personlighet som alltid. Det är hittills en bra bok, mycket man inte tänker på trots att jag är fullt medveten om att en HSP-personlighet är något som står skrivet i pannan på mig.

Förstår knappt att det är onsdag förresten. Imorgon jobbar jag 7:30-11:00 och sedan går jag på min välförtjänta helg. Visst det står studier på schemat men det ska bli skönt att få lite ledigt i alla fall.

16 kommentarer

  1. ja men det är ju lite att man kopplar av ändå o behöver inte gå till skola o så där
    ja det luktar gott ut friskt doft nu härligt att andas in faktiskt
    ha det så skönt i morg då
    Ullie recently posted..Lilla lejonet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: