Promenad efter jobbet.

Idag efter jobbet slängde jag på mig träningskläderna och begav mig ut på min runda. Det var så skönt, att komma ut i naturen och andas frisk luft efter jobbet. Igår tog jag en liten vända i Kniva och idag var jag vid Lugnet här i Falun. På något vis mår jag alltid så mycket bättre av lite motion.

Jag har haft en oro i kroppen i några dagar, den stillas direkt av friskt luft och naturen. Jag började lyssna på “Drunkna inte i dina egna känslor” och jag kryssade för varje punkt i att vara HSP-personlighet som alltid. Det är hittills en bra bok, mycket man inte tänker på trots att jag är fullt medveten om att en HSP-personlighet är något som står skrivet i pannan på mig.

Förstår knappt att det är onsdag förresten. Imorgon jobbar jag 7:30-11:00 och sedan går jag på min välförtjänta helg. Visst det står studier på schemat men det ska bli skönt att få lite ledigt i alla fall.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

16 thoughts on “Promenad efter jobbet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: