Jag började denna tisdag med att slänga mina sängkläder i tvättmaskinen, samt renbädda sängen. Åkte till jobbet för att jobba min korta dag som slutade 11:00. Efter det åkte jag hem, jag dammsög och dammade. Åt lite lunch och begav mig sedan till Ta till vara och PMU. Hittade inget denna gång, så åkte till MAXI. Där var det kundkväll så jag fick med mig lite smått hem.

Så åkte jag hemåt, la mig och sov en stund och så kom William hem. Vi tittade på 13 reasons why och sedan drog han iväg på lite kvällsaktivitet med sina vänner. Själv tog jag på mig skorna och träningskläderna och begav mig ut i naturen. Styrde stegen mot min vanliga runda, pratade samtidigt med Lisa i telefonen. Så när jag kommer till skogen så ser jag en STOR brun sak röra sig några meter bort uppe på branten. Jag inser att det är skogens konung ÄLGEN. Jag fick fullständig panik, vart skulle jag gå? Skulle jag stå kvar? Jag valde att stå stilla medans den lunkade på, sen vände jag om och sprang för allt vad jag var värd åt motsatt håll. Det fick bli en annan vändas promenad denna kväll.

24 kommentarer

 1. Vad skönt att du bytte i sängen. Det tar verkligen på krafterna så förstår att en vila var skönt när du kom hem sen. Åh måste fråga min kontaktperson om vi kan åka ta till vara. Hon brukar ändå vara i Dalarna 🙂

 2. Är ju verkligen så skönt att bädda rent! Va häftigt med älgmöte, förstår att du fick panik de är ju verkligen så himla stora men va fint ändå att komma så nära. Kram ☺️
  Yela recently posted..Vad gillar ni?

 3. Det slår mig nu när jag läser det här inlägget att jag skulle vilja se så mycket mer från ditt hem! Alltså helhetsbilder. Så fint Madeleine! Och vilken häftig, men såklart läskig upplevelse. Förstår att du sprang som en tok, men se det som lite extra träning vetja! Kram!
  Moa Larsson recently posted..ATT SIKTA FRAMÅT MEN BLICKA TILLBAKA

  1. Jag kanske ska visa lite :). Jag har varit lite restriktiv med saken, har varit med om saker som gjort att jag bara visar delar då och då. Men kan se om jag kan visa upp mer på något sätt :). Haha ja det är sant, tänkte faktiskt så med 😉

 4. Ibland blir man rädd… även om älgar sällan brukar anfalla så är det bra att vara försiktig, speciellt om det är en ko med kalv.

  Jag hoppas Du får en fin fredag.

 5. Så skönt med nytvättade sängkläder, finns inget bättre tror jag haha! Skönt att få både städat och handlat. Men usch för att möta en älg, vet inte vad jag hade gjort!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: