Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Klockan står på 13:00 och ännu är jag olycksfri, förutom huvudvärk som just nu behandlas med värktabletter, liniment och att jag kräkts två gånger. Efter senaste kräkningen börjar det kännas bättre, det kan vara kombinationen med värktabletter och att jag kräkts som faktiskt börjar hjälpa.

Får se vad dagen kommer erbjuda, var pigg först men detta kom lite som ett slag i magen.

Deltagare i septemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

BP-Computerart
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette 
ditten_datten
Mina
StenhagenBettan 
Zinnie

8 kommentarer

  1. Ingen större olycka alltså, men ack så tråkigt med huvudvärk. Är du säker på att du inte har migrän, för då brukar man kräkas och ha himla ont i huvudet. Hoppas du mår bättre nu!
    BP recently posted..Fredag den 13:e

    1. Det visade sig vara migrän. Jag vet sällan skillnaden tyvärr, har spänningshuvudvärk mer eller mindre kroniskt, men när det slår över till migrän är det sällan jag märker av det förrän det är försent :/.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: