Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tonårsbarn

Torsdag.

Just i skrivande stund hoppas jag enbart på att klara av denna tisdag. Fortfarande känns det i huvudet. Jag kan dock inget göra förutom att stå ut. Det är en kort arbetsdag så försöker se den saken som positiv.

I eftermiddag ska vi gå ner på den Foodmarket, vi brukar ner en av dagarna varje år. Älskar konceptet och det luktar så gott på hela stan. En känsla av att befinna sig utomlands fastän man är i Falun.

Efter det ska jag och Björn gå på vårat sista föräldramöte på fantastiska Friskolan Mosaik. Det känns i hjärtat, jag kommer sakna skolan som förälder. Det fina bemötandet vi fått, att sett min son få växa och allt han lärt sig genom åren. Det är en otroligt fin känsla att känna glädje för sitt barns skolgång. Jag är så glad över det aktiva val jag gjorde för 11 år sedan när jag ställe honom i kö dit.

Jag vet av hela mitt hjärta att det aktiva valet påverkat honom att bli den han är idag. Den saken är jag så glad över som mamma.

22 Comments

 1. Jag håller mina tummar på att du klarar den här dagen på jobbet. Så härligt med matmarknad. Det luktar verkligen så gott från alla matstånd som står där. Kan tänka mig att du kommer sina skolan som förälder.

 2. Kul med den foodmarket! Aldrig hört talas om det innan och inte vart på sådant innan! Hoppas det släppt l huvudet och käken (var det va?)
  Så snygg du är på bilden!!
  Förstår du är glad som mamma samma här 🙂

 3. Hoppas verkligen att din smärta släpper snart, tycker så synd om dig. Kul med foodmarket, önskar vi bodde mer centralt så man kunde gå på sådant oftare

 4. Åh det är så trist när man måste ”skiljas” med ställen man trivs så bra med.
  som barns skolor/förskolor. Man bildar ett band med de som jobbar och det är så tråkigt att man måste sluta följas åt.

  Hoppas du mår bättre nu!

  Kram kram

 5. Låter nästan lite sorgligt med hans skola. Haha men jag kommer nog känna samma när den tiden är inne.
  Tänk vad du och samhället har format ?
  Hoppas du mår bättre snart

  Kram

 6. Dom brukar ha något liknade i Västerås på våren massa mat från olika länder det luktar så gott gör det och man blir verkligen hungrig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: