fbpx
Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar

Att förbereda din stora dag.

Imorgon händer det, imorgon fyller du 15 år. Jag förstår knappt att det är sant, imorgon är det prick ett år sedan jag tog denna bild på dig i Falun när du gick för att fira din födelsedag på Basta.

Idag efter jobbet åkte jag till stan för att möta upp dig. Vi träffades på Tiskenparkeringen och gick in mot stan, du önskade dig en Bagel från Waynes till middag och vem var jag att säga nej till det. Så vi åt tillsammans, pratade om livet och jag gick där bredvid dig och når inte ens upp till dina axlar. För femton år sedan åt jag räkor, jag var helt ovetandes om att jag inom några timmar skulle få kalla mig mamma. Du föddes 12:55 den 3 oktober 2004, den lyckligaste dagen i mitt liv.

På stan idag gick vi och provade parfymer, kollade på kläder och inredning. Såna där små saker du finner intressanta i livet. Min älskade son, tack för att jag får kalla mig din mamma. Imorgon fyller du femton år! Imorgon ska jag fira dig på samma sätt som varje år sedan din ettårsdag. Men sång vid sängen, och ett morgonpaket. Vi ska äta mysfrulle i köket tillsammans, och självklart kommer jag berätta om saken här i bloggen.

24 Comments

 1. Så fint du skriver om din son och hans kommande födelsedag. Traditioner är viktiga så jag hoppas ni får en underbar dag tillsammans i morgon. Vi har ju också någon att gratulera men firandet anstår tills på lördag <3
  Znogge recently posted..En summering av dagen…

 2. Wow, vad häftigt ändå! Det är med skräckblandad förtjusning jag tänker på att jag nu har en tonåring och en 8-åring, men det går sååå fort! Hoppas att det blir en lyckad födelsedag imorgon!
  Popprinsessan recently posted..September

 3. Woow 15 år är stort
  Tänk vilket otroligt bra jobb du har gjort med honom
  Så svårt att se dig som mamma till en 15åring då du ser så otroligt ung ut haha
  Så ta de inte fel utan rätt nu då de e en stor komplimang till underbara o fina dig : D
  Wifeey recently posted..Storytime Del 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.