Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Nu vaknar vi oftast till mörka mornar, tänder du ljus till frukosten?

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej tyvärr gör jag inte det, egentligen är det verkligen så konstigt. Jag borde verkligen tända ljus till frukosten för det är något jag fullkomligt älskar. Men på morgonen är jag ofta trött och det känns inte helt rimligt att komma ihåg de där ljusen då. Detta till trots att jag vaknar runt 5:00 på morgonen. Jag är morgonpigg, hade mer än gärna sovit länge men det tycks vara omöjligt för mig. Men kanske skulle kunna förgylla mörkret med lite ljus.

Deltagare i septemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Minresatumörmittliv
Zinnie
it_is/Anette
Kraka
Hannafialotta
Ditten_datten
Knaset
Birgit
BP-Computerart
Frida

16 Comments

  1. Nu när Casper bor hos sin pappa (och att jobba hemifrån) så vaknar jag oftast efter lunch, så nej inga ljus till frukosten. Men där emot på kvällen till kvällsmaten, i soffan framför tv:n 😀 Mysigt!

  2. Åh jag börjar redan 06 på morgonen sååå jag går typ upp 05.30 och åker direkt till jobbet haha! Är inte aaalls morgonpigg tyvärr, älskar att sova hehe.. försöker dock gå upp hyfsad tid på helgerna och ska tänka på att tända ljus då!! Är ju bland det mysigaste som finns :’)

  3. Jag tänder inte heller ljus på morgonen för jag skulle bara vara nojig över att släcka dem! Kanske fånigt men så fungerar jag. Annars är det självklart väldigt mysigt.

    Grattis till sonen på hans dag som jag hoppas blir riktigt fin!

  4. Är lika dålig som du med att tända ljus. För att vara helt ärlig så tänder vi aldrig ljus, inte på kvällar heller. Vi har LED-slingor lite överallt istället. Det verkar vara like ”säkrare” än levande ljus;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.