Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Sista gången jag åt ute var på Basta här i Falun. William fyllde 15 år och det var den 3 oktober i år. Riktigt gott med Italienskt, det blev pizza för min del. Om du besöker Falun kan jag verkligen rekommendera ett besök på Basta.

Deltagare i septemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Minresatumörmittliv
Zinnie
it_is/Anette
Kraka
Hannafialotta
Ditten_datten
Knaset
Birgit
BP-Computerart
Frida
Stenhagenbettan

24 kommentarer

  1. Det var ett tag sedan jag åt ute, men idag köpte vi hem mat från den lokala pizzerian, jag valde en Husets sallad 🙂

    Jag hoppas att J kan ta semester nästa sommar å att vi kan ta oss till Dalarna,
    jag har ju bara varit i Mora & Borlänge… så jag/vi har mycket kvar att utforska 🙂

  2. Sist jag åt ut så åt jag också pizza och det var faktiskt riktigt gott. Var faktiskt nu i fredags som jag åt ute så var inte så längesen för mig heller 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: