Kommer första snön i oktober i år tror du?

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Första snön såg Williams pappa i september, jag såg den i oktober i år. Men det var inte så pass mycket att det stannade. Tror dock första snön på riktigt kommer i november eller alternativt höstlovsveckan. Ska bli spännande att se. Jag är inte så mycket för snö, men en snörik vinter brukar ge en solrik sommar så jag hoppas på massor med snö i vinter.

Deltagare i oktoberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Minresatumörmittliv
Zinnie
it_is/Anette
Kraka
Hannafialotta
Ditten_datten
Knaset
Birgit
BP-Computerart
Frida
Stenhagenbettan
Amandizan

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

15 thoughts on “Kommer första snön i oktober i år tror du?

 • 22 oktober, 2019 at 19:54
  Permalink

  Ja, i Norrland fick man ju snö redan i september. Här hoppas jag verkligen att det dröjer med den vita varan. I storstäder är ju snön vitt i max en halvtimme, sedan blir den till gråbrun slask och is.
  BP recently posted..Weekly photo challenge: Vecka 43 – ”Båge”

  Reply
  • 23 oktober, 2019 at 10:53
   Permalink

   Ja det har jag läst :D. Ja så är det ju, här kan det vara fint i alla fall på landet men utanför mig är det sällan jättefint :/

   Reply
 • 22 oktober, 2019 at 20:46
  Permalink

  Första snön kom i september… men regnade bort, sen dess har vi haft nysnö titt som tätt men inte speciellt mycket å inget som direkt som jag skulle kalla snö…

  Reply
 • 22 oktober, 2019 at 22:01
  Permalink

  Jag vill ha snö nu! Och minusgrader!
  Nu har alla färgglada löv blåst ner från träden och det är mest grått och trist ute, så vintern får gärna komma!

  Reply
 • 23 oktober, 2019 at 06:28
  Permalink

  Jag har inte ännu sett någon snö hos mig men hoppas att det kan vänta ett tag till. Det vore ett mirakel om vi skulle få en vit jul! <3 Kramis

  Reply
  • 23 oktober, 2019 at 10:51
   Permalink

   Förstår det, jag hoppas verkligen på vit jul. Är så tråkigt när det är barmark under julen.

   Reply
 • 26 oktober, 2019 at 08:00
  Permalink

  Jag hoppas också på mycket snö! Dels för att kunna åka skidor men också för att det blir så mycket ljusare ute! ?☃️
  Anna recently posted..Plantera ett träd

  Reply
  • 26 oktober, 2019 at 11:39
   Permalink

   Jag såg att Lugnet här börjat med snö idag. Konstform så klart, är lite sugen på att prova skidor i år och köpa mig ett par 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: