Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Första snön såg Williams pappa i september, jag såg den i oktober i år. Men det var inte så pass mycket att det stannade. Tror dock första snön på riktigt kommer i november eller alternativt höstlovsveckan. Ska bli spännande att se. Jag är inte så mycket för snö, men en snörik vinter brukar ge en solrik sommar så jag hoppas på massor med snö i vinter.

Deltagare i oktoberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Minresatumörmittliv
Zinnie
it_is/Anette
Kraka
Hannafialotta
Ditten_datten
Knaset
Birgit
BP-Computerart
Frida
Stenhagenbettan
Amandizan

15 kommentarer

  1. Första snön kom i september… men regnade bort, sen dess har vi haft nysnö titt som tätt men inte speciellt mycket å inget som direkt som jag skulle kalla snö…

  2. Jag vill ha snö nu! Och minusgrader!
    Nu har alla färgglada löv blåst ner från träden och det är mest grått och trist ute, så vintern får gärna komma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: