Djup snö – En muminmugg.

Igår var jag ner på Åhléns i stan och hämtade ut en mugg. Jag hade presentkort på 250 kronor, så då fick det bli den mugg. Det föll på den för att jag såg något extra fint i den. Jag hade inte tänkt på saken innan, men det bara blev lite annat än jag tänkt mig. Jag tänkte publicera ett inlägg senare när muggen spelar en viss roll.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Djup snö – En muminmugg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: