En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

Igår var jag ner på Åhléns i stan och hämtade ut en mugg. Jag hade presentkort på 250 kronor, så då fick det bli den mugg. Det föll på den för att jag såg något extra fint i den. Jag hade inte tänkt på saken innan, men det bara blev lite annat än jag tänkt mig. Jag tänkte publicera ett inlägg senare när muggen spelar en viss roll.

24 kommentarer

  1. Den muminmuggen är så fin. Det ska bli intressant att få läsa sen vad du ser i muggen 🙂 Jag älskar att ha presentkort så man kan handla även fast man inte har så mycket pengar 🙂
    Jennysvardag recently posted..Äntligen fredag

  2. Muggen var jättefin, förstår att du fastnade för den. Önskar att jag hade något att samla på, men har det inte. dottern däremot samlar på Elsa Beskow porslin.

  3. Perfekt när man har presentkort ju! Jag tycker den var super fin verkligen. Sen jag börjat läsa din blogg har dessa muggar börjar intressera mig mer och mer.

  4. Vilken fin mugg du har hittat som du köpte. Tycker den var julig och fin med snömotivet på muggen. 🙂 Älskar mumin han är så söt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: