Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
IBS & Magproblem

Magkatarr och frånvaro.

Två dagars frånvaro från bloggen. Min mage mår verkligen inte bra, haft galet ont i den och det i sin tur har medfört att jag mått illa. Har varit hemma från jobbet i två dagar eller jag, på tisdagen kom jag till jobbet för att vända hemåt efteråt. Idag ska jag dit i alla fall, står en del på schemat för helgen. Bland annat har jag som mål att skriva klart teori tentan i helgen så tänkte skriva 1,5 sidor idag och 1,5 imorgon då borde den vara klar sen. Ska bara fixa i den fram tills den 29/11 efter det. Vem vet kanske får sådant flow att jag skriver klart den idag. Tveksamt men vem vet, den är ett stressmoment.

Jag har känt mig lite låg i några dagar nu igen. Från att mått ganska bra, fast nu har jag också problem med magen så det kan ju vara därför. Det finns en sanning i att mycket styrs via magen, och just nu kan jag vaken äta eller motionera i den mängd jag behöver eftersom magen säger ifrån. Allt hänger ihop, kost, motion och huvud.

20 Comments

 1. Men vad jobbigt hoppas det verkligen blir bättre <3 fina bilder du tagit, skönt med tentan! ?
  Hoppas du får en fin torsdag iallafall ❤️

 2. Men fy vad jobbigt att du har haft så ont i magen. Jag hoppas verkligen att det känns bättre i dag så du orkar vara på jobbet och kunna äta lite. Jag kan tänka mig att den tentan stressar. Jag håller tummarna att den går bra att skriva. Så fin bild på frosten, i morse var de lite frost på marken när jag och Loui gick till förskola, Loui utbrast, titta mamma! Det är glitter! Det är så fint!

  1. Jag fick i mig lite fil i morse och nu ätit två mackor. Misstänker att det i kombination med vatten är vad magen nog klarar :-o. Tack fina du :).
   Åh så gulligt, det är ju så vackert med just frost 🙂

 3. Är ju så att magen styr en mycket mer än man tror.
  Har själv inte heller mått nå bra de senaste dagarna, har haft en del ångest som har hållt i sig i några timmar. Inge vidare.

 4. Hoppas du snart får må bättre fina du och ta det lugnt och tänk på dig själv <3
  Skönt att du har tid på dig med skoluppgiften så att du slipper stressa och stort lycka till med den, det kommer säkert gå galant <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: