Magkatarr och frånvaro.

Två dagars frånvaro från bloggen. Min mage mår verkligen inte bra, haft galet ont i den och det i sin tur har medfört att jag mått illa. Har varit hemma från jobbet i två dagar eller jag, på tisdagen kom jag till jobbet för att vända hemåt efteråt. Idag ska jag dit i alla fall, står en del på schemat för helgen. Bland annat har jag som mål att skriva klart teori tentan i helgen så tänkte skriva 1,5 sidor idag och 1,5 imorgon då borde den vara klar sen. Ska bara fixa i den fram tills den 29/11 efter det. Vem vet kanske får sådant flow att jag skriver klart den idag. Tveksamt men vem vet, den är ett stressmoment.

Jag har känt mig lite låg i några dagar nu igen. Från att mått ganska bra, fast nu har jag också problem med magen så det kan ju vara därför. Det finns en sanning i att mycket styrs via magen, och just nu kan jag vaken äta eller motionera i den mängd jag behöver eftersom magen säger ifrån. Allt hänger ihop, kost, motion och huvud.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Magkatarr och frånvaro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: