Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
IBS & Magproblem

Allergimage, dödsfall & en omställd klocka.

Känns som denna söndag verkligen inte är tipptopp. Lizzla mår bra i alla fall, hennes ben är bättre vilket glädjer mig.

Men min mage har fått i sig både lök och vitlök i helgen vilket resulterat i att jag inte mår tipptopp. Magen är helt ur balans och jag får medge att jag tycker synd om mig själv.

Igår när Björn lagade en jättegod middag efter bastun (där vi ätit ölkorv) så kände jag ganska snart att magen inte var jättenöjd. Fick veta idag att i maten var det vitlök något som uppenbarligen inte gick i godhet med min mage. Så kan det vara, insåg att jag måste bli bättre på att hålla koll på både lök och laktos för det märks att magen reagerar ganska omgående.

Vaknade idag av omställd klocka, detta märkliga som ska hållas på varje vår och höst. Snälla kan vi inte bara sluta med detta?!

Såg på telefonen att Vänner eller Friends profilen Matthew Perry eller Chandler Bing som han hette i serien hade dött i natt. Så oerhört tragiskt, han var ändå ganska ung.

Många kändisar som dött på senaste, sorgligt men livet är ju tyvärr så vi föds och så dör vi. Det enda en människa verkligen vet är ju att vi en dag ska dö.

14 Comments

 1. Skönt att Lizzla mår bra ????. Inte alls kul när magen inte mår bra ????????. Min mag reagerar med på lök för mycket. Men lök är stark i sin smak.
  Ja, jag hörde att killen från Vänner hade dött i natt. Mm det är en del kända personer som har gått & lämnat vår jord nu. Tråkigt. Men så är livet som sagt.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

 2. Ja det är tragiskt hade visst haft drog problem länge o drunkna i jaccutsin verkar lite de trodde på självmord nu

  Usch va rädd om dej ❤️
  Va skönt hon är bättre kram

 3. Vad bra att Lizzla är bättre i hennes ben. Här hade vi ett strömavbrott. När jag läste din kommentar på min blogg så gick jag in och läste och Uppsala hela värmeverk är tydligen utan ström. De vet inte när värmeverket kan komma igång. Så tragiskt att han dog och ändå vara bara lite över 50 år läste jag.

 4. Var det inte på gång att man skulle slopa detta tidsbytande. Undrade vad som hände med det? Får erkänna att jag varit tvungen att googla vem han var när nyheten kom, men har inte heller tittat på Friends så skyller på det

 5. Så skönt att Lizzla mår bra och att hennes ben är bättre. Men tråkigt att din mage inte mår bra. Lök och särskilt vitlök kan göra magen upprörd, vilket kan vara besvärligt att hålla koll på har jag erfarit. Hoppas att du känner dig bättre snart.
  Ja många kändisar har dött på sistone, och särskilt sorgligt är det när människor går bort i förtid.

 6. Ja, jag kan också få en mage som går banans när jag unnar mig annan kost på helger, det blir eg ej bra. Samt så tråkigt att du inte mår bra i magen, hoppas du mår bättre idag. Skönt att vovven mår bättre igen och då kan man slappna av för man blir så orolig för dem.

  Jättesorgligt med Chandler

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.