Röstning, mors dag, tentor och ångestdagar.

Jag har inte mått bra under flera dagar, enda sedan jag kom fram till hotellet i torsdags har jag haft en känsla av olust. Jag hat funderat en del på om det är året som nu kommer ifatt mig. Det har varit ett förbannat tufft år och nu tycks hjärnan leta efter saker att oroa sig över, min ångesthjärna som letar efter katastrofer i minsta lilla hörn. Utöver det så går jag på min behandling mot ätstörningar vilket även det så klart påverkar veckoformen. Jag tror även det faktum att jag haft träningsförbud påverkat att jag mår så här, promenader brukar nämligen vara det som får min hjärna att fokusera på annat. Så i veckan ska jag gå promenader för välmåendet, jag behöver det.

Mors dag idag och William bakade hembakat bröd åt mig som vi åt i köket med en himmel i Falun som öppnade sig för regnet. Brödet var jättegott och jag blir så imponerad av William så ofta.

Jag har varit till Lugnetkyrkan med William idag då han har gått en Alfakurs och var klar. Jag missade deras middag i torsdag, men fick i alla fall vara med när han och resten fick visa upp sig idag. William tycker sånt är kul, och jag har någon känsla av att jag inte riktigt vet min tro eller otro. Efteråt gick jag och röstade, skönt att man slipper det på ett tag nu. Detta var tredje röstningen sedan september.

Annars är jag nästan klar med min tenta, jag ska bara finputsa på den lite med ordval och lägga till några fler källor. Men det är på måndag om en vecka den senast ska vara inskickad så jag försöker sitta lugn i båten ännu. Den ska nog bli rodd i hamn.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Röstning, mors dag, tentor och ångestdagar.

 • 26 maj, 2019 at 22:32
  Permalink

  Men så härligt och lyxigt att få nybakat bröd! Mammahjärtat svämmar över av att läsa om fina gester och sätt att visa sin uppskattning på! ?
  Anna recently posted..Morsdag

  Reply
 • 27 maj, 2019 at 07:20
  Permalink

  Hoppas du kan må bättre snart och att lite promenad kan lätta sinnet. Jag tänker att det är ju ingen hårdträning så om du mår bra av et så borde du.
  Så fint att han bakade, låter super gott. Kul att han gillar det iallafall.

  Reply
 • 27 maj, 2019 at 07:47
  Permalink

  Galet med en tredje gång VAL även om det nu varit olika val… ja de två första var väl lite samma lika om jag förstått rätt.

  Jag hoppas verkligen att Du får må bättre denna vecka och promenader borde väl inte riktigt räknas som träning ifall Du inte går pw utan mer en promenad med kameran?

  Kram

  Reply
  • 1 juni, 2019 at 17:03
   Permalink

   Ja helt sjukt, jag har verkligen fått gå på många val nu är galet trött på saken :-p

   Reply
 • 27 maj, 2019 at 22:50
  Permalink

  Vilken mysig morsdag du fick med nybakat bröd av din son. Det regnade faktiskt tillochfrån här med igår. Lite tråkigt 🙂

  Reply
 • 27 maj, 2019 at 22:50
  Permalink

  Klart mycket kan påverka hur man mår och precis som du skriver har detta år inte varit en dans på rosor för dig.
  Skönt att du nästan är klar med tentan. Så skön känsla när man kan skicka in den.
  My wonderful loves recently posted..Första mötet

  Reply
  • 1 juni, 2019 at 11:23
   Permalink

   Ja det är ju så verkligen :/. Ja det känns skönt kanske kommer lite lugn nu.

   Reply
 • 28 maj, 2019 at 10:23
  Permalink

  Promenader gör verkligen mycket för måendet, hoppas du tar dig ut så du får må lite bättre. Är inte kul att må sådär! Ta hand om dig <3

  Reply
  • 1 juni, 2019 at 11:29
   Permalink

   Ja så är det absolut <3. Kom ut mycket igår och då kändes det bättre. Måste börja göra det oftare 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: