Att sova till och från hela dagen.

Nu tror jag stressen har sagt sitt, jag har skrivit klart tentan i det stora hela och imorgon tänkte jag skicka in den. Jag har dock sovit till och från hela dagen, tittat på något serieavsnitt och somnat. Satt mig upp och somnat, det är som att kroppen riktigt fått sig en käftsmäll just nu.

Jag var till Rättvik en sväng igår. William hade inga vantar och mössa med sig dit, samt att han ville ha snacks. Frågade Björn om han kunde tänka sig att åka dit med mig så vi åkte dit och hem. Insåg att kyrkan i Rättvik var väldigt vacker på kvällen.

Men hur som helst, jag är jättestött idag. Tur att jag storstädat så det bara är att ha kalas här på måndag efter jobbet. För jag misstänker att min kropp skriker efter att få vila just nu.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

36 thoughts on “Att sova till och från hela dagen.

 • 9 februari, 2019 at 18:15
  Permalink

  Bilden ser riktigt mysig ut, kyrkor är fantastiska på så sätt att det är helt beroende på den som tittar om den uppfattad som skrämmande eller mysig när mörkret lägger sig.

  Känslan av enorm trötthet har hängt över även mig hela dagen idag. Jag har dock städningen kvar så jag får försöka hålla mig vaken ändå..
  Sara recently posted..Överskatta inte din roll.

  Reply
  • 9 februari, 2019 at 21:08
   Permalink

   Det håller jag absolut med dig om :). Usch det är jobbigt med sådan trötthet :/

   Reply
  • 9 februari, 2019 at 21:04
   Permalink

   Ja det är det verkligen. Tror inte det handlar om att må bra, jag tror mer min kropp behöver lugnet.

   Reply
 • 9 februari, 2019 at 18:55
  Permalink

  Nämen fina du!!! Låter verkligen som att du behöver sova ut ordentligt!
  Svar: Nä kan tycka ibland många gånger att debatten känns onödig, för att alla andra länder bör också dra sitt strå till stacken när det gäller miljön, då kanske man har en möjlighet att ändra världen.

  Reply
  • 9 februari, 2019 at 21:03
   Permalink

   Ja jag behöver det, mest kanske för att kroppen stressat för mycket.

   Reply
 • 9 februari, 2019 at 19:23
  Permalink

  Jag tror att det är sunt att du bejakar ditt behov av att sova. Sömn är så helande, och när kroppen skriker efter den gör man rätt i att lyssna.
  Så skönt att du har städat färdigt inför kalaset iallafall! Sånt vill man ju inte stressa med precis innan man ska fira.
  Lillan Kind recently posted..Att påminna sig själv

  Reply
  • 9 februari, 2019 at 21:03
   Permalink

   Ja jag tror det är precis vad som jag behöver nu. Det är för mycket i livet. Håller med det underlättar helt klart 🙂

   Reply
 • 9 februari, 2019 at 19:28
  Permalink

  Stress brukar ju hitta på alla möjliga saker för att få människan att stanna upp om hen behöver så. Jag har också åkt på en ordentlig käftsmäll kan man säga. Feber, ont i halsen, kroppen och kliar i ena örat. Jag brukar inte lämna in men gjorde det nu i eftermiddags och bäddade ner mig. Var rädd om dig.
  Kamilla recently posted..Engagemang och intresse.

  Reply
  • 9 februari, 2019 at 21:02
   Permalink

   Jag ska försöka vara det, känns som det är för mycket i livet just nu tyvärr :/.

   Reply
 • 9 februari, 2019 at 21:29
  Permalink

  Skönt att höra att du lyssnar på kroppen i alla fall, då behöver du sömnen. Själv fick jag snällt gå upp kl 07 med barnen, så glad att jag la mig när de la sig igår så jag fick 10-11 timmar, ligger så mycket efter i sömn.
  Lexochlogan recently posted..SYSKONMATCHNING

  Reply
 • 9 februari, 2019 at 21:48
  Permalink

  Sov och ta det lugnt, lyssna på Din kropp.
  Du måste vara rädd om Dig ❤️

  Reply
 • 9 februari, 2019 at 22:05
  Permalink

  Alltid viktigt att lyssna på kroppen! Behöver du vila, så gör det! Men så skönt att tentan är klar och redo att skickas in, ett moment mindre! Hoppas du får sova skönt inatt!??
  TwinMom.se recently posted..Mamma och Saga-mys!

  Reply
 • 10 februari, 2019 at 01:23
  Permalink

  Va härligt att tentan är skickad . Nu får du lov o tänka på dej själv nu i efterhand . Det är superviktigt ?

  Reply
  • 10 februari, 2019 at 20:15
   Permalink

   Ja det är jätteviktigt att göra det, tyvärr har livet varit ganska hårt mot mig under hösten 🙁

   Reply
 • 10 februari, 2019 at 07:39
  Permalink

  Men guuu vad skönt med tentan! Finns ju ingen bättre känsla ‘n när man sen kan klicka på den där skicka-in-knappen =) KRAM fina och hoppas du får en toppen Söndag <3

  Reply
 • 10 februari, 2019 at 09:22
  Permalink

  Ta det lugnt o vila nu <3 Skönt att tentan är klar: )

  Reply
 • 10 februari, 2019 at 11:30
  Permalink

  Besvärligt då du mår så himla dåligt :/ hoppas att det snart blir bättre! Skönt också att ha skrivit klart tentan och att det känns så bra att du till och med kan lämna in det! 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: