Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Idag käkas det kebab. Det tas lugnt och ser på filmer. Jag sitter också och tänker på det faktum att det idag skulle varit min mormors 90-årsdag om inte cancern tagit hennes liv där i oktober 2018. Det skulle även varit hennes tvillingbror Örjans födelsedag idag men även hans liv slocknade tack vara cancern.

Jag tänker på mormor extra mycket idag, så saknad. Jag har även likt vad hon skulle gjort städat ut julen idag. Nu är hemmet återigen som vanligt och tills första advent i år kommer det inte pyntas något.

Deltagare i januariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Madelena
Lise-Lotte
Ditten_datten
corkystyle
Stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
Kraka10 kommentarer

  1. Minnesdagar dyker upp då och då under dagen. Jag städar bort tomtar och julgran på Nyårsafton för att möta det nya året utan julen men med fräscha blommor i fönstren och spröda tulpaner på bordet.
    Vi åt spagetti med en pasta sås av rester i kylskåpet

  2. Vissa dagar tänker man ännu mer på nära och kära – även på dom som inte finns med oss längre.

    Efter en tämligen livad nyårsafton gick nyårsdagen i lugnets tecken. Tror att jag kanske inte var helt ensam om att hedra den internationella pizzadagen 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa