Första januari idag och nytt år, vad gör du idag?

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Idag käkas det kebab. Det tas lugnt och ser på filmer. Jag sitter också och tänker på det faktum att det idag skulle varit min mormors 90-årsdag om inte cancern tagit hennes liv där i oktober 2018. Det skulle även varit hennes tvillingbror Örjans födelsedag idag men även hans liv slocknade tack vara cancern.

Jag tänker på mormor extra mycket idag, så saknad. Jag har även likt vad hon skulle gjort städat ut julen idag. Nu är hemmet återigen som vanligt och tills första advent i år kommer det inte pyntas något.

Deltagare i januariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Madelena
Lise-Lotte
Ditten_datten
corkystyle
Stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
KrakaMadeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Första januari idag och nytt år, vad gör du idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: