Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej inte helt, jag börjar jobba på onsdag. Men däremot har jag precis suttit i det PM som vi skriver för examensarbetet och lagt in lite så det ska se snyggt ut. Jag kommer skriva mitt examensarbete tillsammans med två av mina numera vänner och medstudenter, Stefan och Linda-Marie. Jag vet inte men är du nyfiken på vad vi ska skriva om kanske? Inser lite att jag faktiskt inte berättat detta för er? Kan ta det i ett annat inlägg så får ni veta lite bakgrund till ämnet och liknade.

Deltagare i januariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Madelena
Lise-Lotte
Ditten_datten
corkystyle
Stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
Kraka

44 kommentarer

 1. Ja, vad skriver ni om?? Vill gärna vara med i bloggutmaningen men tänker att jag kör hela veckan på lördag?? funkar det?? Det är redan ljusare ute och jag älskar det, livsandarna återvänder…
  Jessica recently posted..Gott Nytt År

 2. Inte vardag än… skolan börjar väl på onsdag nästa vecka om jag minns rätt å så långe Elin har jullov så har vi helg 🙂
  Eller vi och vi… J jobbar och har gjort så även då det varit lördag & söndag men det är ju numera det vanliga så ja han har sällan helg.

 3. Nej, vardagen har inte kommit igång här men jag går ju inte i skolan eller jobbar men pysslar med annat som inte finns med på helgerna så skönt att det snart blir vardag igen.

  Vad kul att ha vänner att göra examensarbeten med, lättare att vara motiverad och kunna stötta varandra. Ta hand om dig.
  Emmy Philipsen recently posted..Nationella Hjälplinjen stängs ner (!)

 4. Vad spännande med examensarbetet, jag hoppas att det går bra för er att skriva. Vad skönt att du börja jobba på onsdag nästa vecka. Jag börjar på tisdag med planeringsdag. Jag hade mer än gärna varit ledig lite längre 🙂
  Jennysvardag recently posted..Förändring

 5. Jätte kul om du berättar lite vad du tänkt skriva om 🙂 jag börjar inte förrän tisdag och det känns så skönt att det inte är riktigt dags än & allt är över 🙂

 6. God fortsättning!
  Så då har du smygstartat lite med “jobb”. Även här börjar skolorna inte förrän den 8 januari, och många “kontorsråttor” njuter fortfarande av klämdagarna.
  Klart jag är nyfiken vad du/ni ska skriva om. Frågade ju tidigare vad ditt senaste prov gick ut på, sååå;-)
  BP recently posted..Tillbaka till verkligheten?

 7. Åh så spännande med examensarbetet! Jag har väl egentligen inte ens haft julledigt då jag både har en essäinlämning och en tenta nästa vecka som hänger ihop med höstterminen, men ska väl inte påstå att jag spenderat särskilt mycket tid med att plugga de senaste dagarna så borde kanske ta och sätta igång nu 😉
  Amanda (Swedish Passport) recently posted..My Travel Year 2019

  1. Låter lite som här :). Det är ganska skönt för mig ändå som “bara” koncentrat mig på PM, behövde nog det där “lilla” över lovet denna gång. Men kommer bli fullt upp nu under våren.

 8. Låter spännande med examensarbetet! 🙂

  Jag är tillbaks på jobbet, faktum är att jag aldrig lämnat det – en hemmafru har aldrig semester… 😉

  Ha en härlig fredag!
  Ama de casa recently posted..Tjuvmarknaden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: