I fredags åkte jag och William äntligen upp till Orsa för att hälsa på min mamma och hennes man, samt så klart hundarna. Fina Nikki (till höger) har ni sett förut hon var jätteglad att träffa oss. Lilla Skilla (till vänster) och nytillskottet i form av valp var också jätteglad i att träffa oss fastän vi aldrig setts förut. Jag och William ville så klart ha hund som alltid när vi träffar hundar.

Vi hade en jättefin dag, och på vägen hem åt vi mat i Mora. Det blev rätt sent där på fredagen så något bloggande orkade jag inte med. På lördagen så åkte jag, Björn och William till Borlänge. Där hängde vi i några timmar, jag åkte sedan hemåt och såg sista säsongen av Anne with an E. Så otroligt gripande, och jag tycker det är surt att det var sista säsongen… FINNS mycket mer som skulle kunna berättats. När jag ändå skriver om serier kan jag tillägga att jag idag såg klart V Wars som jag kan rekommendera alla att se som inte sett den.

Förutom serier har jag och mina studiekamrater som jag skriver examensarbetet med skickat in vårat PM för rättning. Håll tummarna för oss nu, vi är nöjda alla tre så jag hoppas även det är vad vår handdelare kommer att vara.

60 kommentarer

   1. Håller tummar och tår att examensarbetet går igenom 🤗
    Härligt att träffa din mor och vovvarna under Jul. Hoppas att din Jul har varit mysig.
    Jag har även följt Annie och gillar serien.
    Under Jul har vi tittat på många serier och filmer=)
    God fortsättning!
    Biggeros recently posted..Reyes Magos

 1. Men himmel vilka söta hundar!1 Förstår att du blir sugen 🙂
  Så klart vi håller tummarna för er, det kommer att gå bra, det tror jag säkert 🙂

 2. Alla tummar och tassar är hållna här hemma, känns det bra så brukar det oftast vara bra också! När får ni svar? Vilket fint namn Skilla var, passar så oerhört bra med Nikki också. Sitter själv och klurar på hundnamn till kommande valp jag vill ta med hem när uppfödaren tar valpar på Brownie. Är ju inte så jätteförtjust i hennes namn, men fnular på “Lilla Bu” eller Bailey. Har för övrigt inte hört något alls om serierna du pratar om, men värt att kolla upp! När man nu får tid i ett hem fullt med barn och djur och snart studier samt storflytt. Kram! 🖤
  Moa Larsson recently posted..VECKORESUMÉ VECKA 1

  1. Tack <3 :D. Jag hoppas verkligen vi blir godkända på detta. Känns bra så hoppas det är så :D. Vet inte riktigt när vi får svar men tänker att det inte borde dröja allt för länge :). Visst är det fint, passar väldigt bra på henne :D. Bailey var hur gulligt som helst :D. Tänker att det borde gå ganska lätt för henne att vänja sig med? När får ni ta valpar på henne?
   Åh förstår det, ni har verkligen fullt upp 🙂

 3. vi har ju katterna men allti då vi är hos moster eller en väninna så vill de ha hundar barnen . det är bara det att hemma sen för ja rätt så glad att vi har katter för då vill ingen göra något o ja kan tänka mej mamma hade fått gå på kiss promenad var dag sen

  va söta de är så mysigt o när de blir så glaa
  Ullie recently posted..2020.01.05

 4. Nikki har världens roligaste frisyr som påminner lite om Boris Johnsons hår, fast utan krull och hon är ju inte blond heller, men stuket så;-)
  Serierna har jag heller inte hört talas om.
  Åsså håller jag tummar och tår att ert PM får en okej-stämpel.
  BP recently posted..Skyltsöndag #243

 5. Lycka till, jag tror nog att Ni blir godkända 🙂

  Fina vovvar <3

  Vi började se Hamilton igår kväll… lite seg så här i början, blir nog bättre.

 6. Vilken härlig dag ni hade i Orsa!😃 Jag är likadan – kan aldrig umgås med hundar utan att vilja ha en igen. Dom är ena riktiga glädje- och kärleksspridare <3 Nikki och Skilla är verkligen söta!😍
  Jag är övertygad om att ditt och studiekamraternas PM kommer att klara sig toppenbra genom rättningen, men håller tummarna ändå😊
  Lillan Kind recently posted..Det här med nyårslöften

 7. Så duktiga ni varit, håller tummar och tår att handledaren håller med Er. Ska faktiskt bli lite skönt när alla helger tar slut nu så man får lite rutiner 😉
  Jessica recently posted..V. 2 2020

 8. Vad duktig du har varit som har pluggat lite, det har inte jag gjort men imorgon måste jag sätta mig med läxorna. Det är bara att göra det. Det är skönt när det är gjort, Vilka söta små hundar <3

 9. Mysigt att komma i väg till mamma och dessutom träffa hundarna. Skönt med uppgiften också att ni fick den och känner er nöjda. Håller tummarna hårt att ert PM uppskattas och får bra omdöme, härligt att vars i gång med examensarbetet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: