Ära vare gud i höjden, den här har jag gjort i slöjden. Har du sparat något från slöjden i skolan?

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jo jag har kvar saker från träslöjden. Två saker, en skål jag gjorde i formen av en hund, samt att jag har en ljusstake som jag gjorde ungefär samtidigt. I alla fall någon gång mellan 3-6. Jag hade syslöjd på högstadiet, fattar egentligen inte varför. Tre bortslängda år, jag kan fortfarande inte sy och tyckte det var galet tråkigt med syslöjd. Har inget sparat från syslöjden heller.

Deltagare i januariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Madelena
Lise-Lotte
Ditten_datten
corkystyle
Stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
Kraka
BP-Computerart
zinnie.se
Linda Sofie Olsson
LCHFtrollet

Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

10 thoughts on “Ära vare gud i höjden, den här har jag gjort i slöjden. Har du sparat något från slöjden i skolan?

 • 11 januari, 2020 at 18:01
  Permalink

  Jag har tyvärr inget sådant kvar, eller jo kvar har jag men allt nerpackat. Man önskar man hade det framme på ett sätt så man kunde visa. Dock vem orkar gå ner och leta i källaren. Ha en fortsatt trevlig lördag

  Reply
 • 11 januari, 2020 at 18:40
  Permalink

  Där satt den igen – syslöjden alltså. Där har vi precis samma åsikt. Kan inte något handarbete om jag ska vara ärlig, och är totalt ointresserad.
  Träslöjd fanns inte på schemat när jag gick i skolan. Lika bra det, för händig är jag inte heller;-)
  BP recently posted..Bokmärken, tandläkare och slöjd

  Reply
 • 11 januari, 2020 at 19:48
  Permalink

  Har kvar saker från träslöjden jag också faktiskt!! Gjorde en pall när jag gick i femman som jag gav bort i present till pappa och den används flitigt än idag 😀

  Reply
 • 11 januari, 2020 at 20:01
  Permalink

  Jag skolkade fr. syslöjden och när jag väl gjorde 2uppgifter under en lektion (hade 2h) så blev jag anklagat av att jag hade låtit morsan göra de åt mig… vi skulle sy upp antingen 1topp + 1underdel eller en klänning, valde topp+underdel. Blev skitförbannad så det slutade med ett möte m. Morsan, läraren och rektorn S Jag var en av få tjejerna som fick gå på träslöjd och där trivdes jag såå bra med killarna<3 Älskar verktyg och lite mer rubusta materialer och jaaa pärona har behållit det jag gjorde ^^…
  ExklusivaMoi recently posted..Välkommen 2020 =D… detta år är mitt år!!

  Reply
 • 12 januari, 2020 at 10:34
  Permalink

  Jag har ingenting kvar från slöjden. Ogillade sy lika mkt som träslöjden tyvärr. Idag kan jag laga barnens mjukisdjur som örat har lotsnat på eller sy på en knapp😅🤦‍♀️

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: