Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Ära vare gud i höjden, den här har jag gjort i slöjden. Har du sparat något från slöjden i skolan?

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jo jag har kvar saker från träslöjden. Två saker, en skål jag gjorde i formen av en hund, samt att jag har en ljusstake som jag gjorde ungefär samtidigt. I alla fall någon gång mellan 3-6. Jag hade syslöjd på högstadiet, fattar egentligen inte varför. Tre bortslängda år, jag kan fortfarande inte sy och tyckte det var galet tråkigt med syslöjd. Har inget sparat från syslöjden heller.

Deltagare i januariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Madelena
Lise-Lotte
Ditten_datten
corkystyle
Stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
Kraka
BP-Computerart
zinnie.se
Linda Sofie Olsson
LCHFtrollet

10 Comments

  1. Jag har tyvärr inget sådant kvar, eller jo kvar har jag men allt nerpackat. Man önskar man hade det framme på ett sätt så man kunde visa. Dock vem orkar gå ner och leta i källaren. Ha en fortsatt trevlig lördag

  2. Där satt den igen – syslöjden alltså. Där har vi precis samma åsikt. Kan inte något handarbete om jag ska vara ärlig, och är totalt ointresserad.
    Träslöjd fanns inte på schemat när jag gick i skolan. Lika bra det, för händig är jag inte heller;-)

  3. Har kvar saker från träslöjden jag också faktiskt!! Gjorde en pall när jag gick i femman som jag gav bort i present till pappa och den används flitigt än idag 😀

  4. Jag skolkade fr. syslöjden och när jag väl gjorde 2uppgifter under en lektion (hade 2h) så blev jag anklagat av att jag hade låtit morsan göra de åt mig… vi skulle sy upp antingen 1topp + 1underdel eller en klänning, valde topp+underdel. Blev skitförbannad så det slutade med ett möte m. Morsan, läraren och rektorn S Jag var en av få tjejerna som fick gå på träslöjd och där trivdes jag såå bra med killarna<3 Älskar verktyg och lite mer rubusta materialer och jaaa pärona har behållit det jag gjorde ^^…

  5. Jag har ingenting kvar från slöjden. Ogillade sy lika mkt som träslöjden tyvärr. Idag kan jag laga barnens mjukisdjur som örat har lotsnat på eller sy på en knapp??‍♀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: