Det är verkligen den märkligaste vintern jag varit med om i mitt liv. Det känns som november och idag var det verkligen regnrusk och blåst. Så himla tråkigt verkligen, det blir sån där Stockholmskyla som vi kallar det här. När jag gick ner mot stan idag tänkte jag på att det förmodligen är som neråt i landet, alltså vädret? Jag såg videkissar idag något som inte alls normalt finns i Falun så här års det känns konstigt.

Hur som helst träffade jag Lisa och barnen. Vi fikade och gick en liten sväng tillsammans. Det var jättetrevligt, efteråt gick jag mot Maxi och sedan hemåt. Nu sitter jag här vid datorn och tar det lugnt. Hoppas du haft en fin lördag?

32 kommentarer

 1. Samma tråkiga väder här, blåser storm och regnar. Men mysigt med fika, de ser sååå gott ut. Här har det varit lugnt men bra.

 2. Alltså. AH! Jag som var så glad över minusgraderna som kom igårkväll får idag igen gå ut i plusgrader på kvällskvisten. Det här är verkligen inte alls kul, och då är det ändå i Västerås jag bor. Förstår att det är ännu mer frustrerande när man liksom bor där det rimligtvis SKA vara snö. Det är nästan så att jag är orolig för för lite snö i Sälen om två veckor…
  Moa Larsson recently posted..MED INSLAG AV CITRON OCH BLÅBÄR

  1. Ja eller hur, det är lite skumt och vädret känns liksom obehagligt på något sätt. FÖrstår att ni oroar er för Sälen. Misstänker att de i alla fall har snökanonerna där i full gång så det är snö men är nog kanske inte jättemycket annars.

 3. Ja vet du….det är en mycket konstig vinter! Inte ens här uppe i norr liknar det nåt….visst, vi har fått snö men nu är den mest is där den finns kvar, fläckvis är gräsmattan grön. Men vi kan får vinter i april, ja t.o.m i maj har det snöat, så det är väl bara att vänta och se!

 4. Mums vilken fika!😆 Den här vintern är tveklöst den märkligaste jag har upplevt! Jag hade tänkt ge mig ut och rida idag, men det blåser så det dånar runt knutarna. Snö får man väl bara drömma om, och vara tacksam när det är uppehåll i regnet… Så det blev att vara inne och pyssla idag.
  Lillan Kind recently posted..Jag har uppfyllt en önskning

 5. Vädret är verkligen konstigt denna vinter. Varför kan det inte bara komma snö?
  Känns som att det varit höst sedan i oktober och den tar aldrig slut. Tänk om vi istället hade fått ha minusgrader, sol och massor med snö så att man hade kunnat vara ute på fiska långpromenader i solskenet. I stället känns det motigt varje gång man ska gå ut.
  Mina recently posted..Hänga med tonåringar på Pinchos

 6. Jag har också tänkt på det, är verkligen en konstig vinter vi har haft känns mer som höst än vinter. Här blåste det storm när jag var ute. Hårda vindar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: