Le till världen.

Inlägget är i samarbete med Tandblekning.co

Något som jag lägger ner mycket tid på är mina tänder. Min tandprocedur är ganska noggrann och jag skulle säga att jag sköter mina tänder väldigt väl. Jag börjar först med tandtråd, sedan använder jag min eltandborste, efter det tar jag alltid floursköljning. Jag tycker om att känna den där rena känlsan i munnen och vill att mina tänder ska få den bästa tänkbara behandlingen.

Det här i sin tur betyder att jag har ett visst intresse för tandhälsa och provar gärna nya saker. Därmed har jag stundtal kollat efter tandblekning för hemmabruk då jag någonstans tror att det är ganska kul att prova, samt att det verkar vara många som gör det. Alla gillar nog fina och vita tänder så jag tror att det skulle vara roligt att prova själv.

Visste du att jag har ett tandsmycke? Det är ett hjärta i guld som jag fick av mormor när jag slutade nian. Det är nu snart 20 år sedan det sattes dit, jag kan inte tänka mig ett liv utan det smycket det hör liksom dit.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Le till världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: