Ett stort bloggjobb.

Du som följer min blogg regelbundet vet att hela sidan kraschade här i december. Jag fick göra en backup och det var allmänt kaos. Hur som helst så kunde jag logga in, till slut med hjälp av Elisa som lyckades hitta en kod så jag kom in. Problemet var att alla mina kategorier var borta, med ett innehåll på 11526 inlägg så förstår du nog att det är ett himlans jobb att lägga tillbaka inlägg i kategorier igen. Så jag har tagit det jag använder oftast och skapat kategorier där. Men det här lär dröja innan allt har sin struktur så som jag vill ha det.

Du vet har man inte nog med jobb kan man alltid skaffa sig ett, och jag har egentligen mer än nog med jobb… Men grejen är att jag gillar ordning och reda, så jag tycker detta är ganska roligt också.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

30 thoughts on “Ett stort bloggjobb.

 • 12 januari, 2020 at 12:27
  Permalink

  Ja hua mig så tråkigt, skönt du kom in iallafall. Förstår att det är ett himla jobb dock men det blir säkert bra i slutändan ❤️

  Reply
 • 12 januari, 2020 at 14:15
  Permalink

  Vilken himla tur att ni kunde rädda alla inlägg och komma in igen, men jag förstår att det är ett ENORMT jobb att fixa med kategorier och lägga alla inlägg där det ska vara… dock förstår jag dig också; jag gillar med ordning och reda! Lycka till ♡

  Reply
 • 12 januari, 2020 at 15:17
  Permalink

  Usch det är det värsta inom bloggvärlden som kan hända. Hoooas att allt är till sin ordning nu och må inte problemet upprepa sig.
  Trevlig söndag <3
  Biggeros recently posted..Miniwestern Leone

  Reply
 • 12 januari, 2020 at 16:45
  Permalink

  Kommer ihåg hur mycket jag slet när jag exporterade min nouwblogg hit till WordPress. Alla kategorier försvann och alla bilder var för stora. Tog mig veckor att återställa allt! MEN! Det är värt det i slutändan. Kämpa på fina du 🖤
  Moa Larsson recently posted..VECKORESUMÉ VECKA 2

  Reply
  • 12 januari, 2020 at 20:45
   Permalink

   Åh fy, låter skitjobbigt det där :(. Minns att det var liknade för mig när jag flyttade 😮

   Reply
 • 12 januari, 2020 at 17:11
  Permalink

  Så jobbigt att sidan kraschade och vilket himla jobb att kategorisera om allt igen – var ju inte dåligt med antal inlägg att kategorisera! Tur att du kom åt dem igen iallafall! Kram 💖💖💖
  Heléna recently posted..Veckans Netflix tips 🎬

  Reply
 • 12 januari, 2020 at 17:31
  Permalink

  Men nej vad segt, måste ta huuur lång tid som helst att ordna på nytt?! :/
  Sara recently posted..Hello Monkey

  Reply
 • 12 januari, 2020 at 18:28
  Permalink

  Ja när sånt händer är det jobbigt men tur att du fick hjälp utav Elisa och att hon kunde hitta en kod som du kunde komma in i bloggen..
  Bra att det löste sig =)
  Therese recently posted..Its sunday =vilodag

  Reply
  • 12 januari, 2020 at 20:41
   Permalink

   Ja där och då var det en ren och skär mardröm. Så glad att allt är återställt och är kul att fixa kategorier och tänka till vad saker ska få heta 🙂

   Reply
 • 12 januari, 2020 at 18:54
  Permalink

  åh de va inte lite inlägg det! Vilket tålamod du har! Jag hade absoult inte haft de tålamodet. Men är de ens intresse så gör man de ju med. hihi

  Reply
  • 12 januari, 2020 at 20:40
   Permalink

   Haha nej, men har bloggat sedan 2004 också så blir en hel del då :D. Förstår det, men jag gillar ordning och reda 🙂

   Reply
 • 12 januari, 2020 at 19:25
  Permalink

  Åh hjälp, det här hade jag helt missat! Vilket otroligt jobb du gjort som kommit ikapp och fixat så mycket för att lösa det – stor peppkram! Jag lyckades låsa mig ute från facebook i december och kommer fortfarande inte åt mitt första konto. Internet ibland.. gah!

  Reply
  • 12 januari, 2020 at 20:39
   Permalink

   Ja fy det var en mardröm. Ingen var nog gladare än mig när jag fick tillbaka allt 😀

   Reply
 • 13 januari, 2020 at 04:21
  Permalink

  Men åh va trist ja jag hoppas att de löser sig oavsett fast de tar en jäkla tid att fixa å trixa med allt :/ Kram

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: