Innan dagen tar slut.

Den här söndagen eller ja egentligen hela helgen har gått så fort. Tycker nyss den började och vips var den över. Imorgon startar en ny arbetsvecka och första med eleverna för detta året.

Veckan som kommer är överlag lugn, jag ska dock till helgen hålla i Amningskurs för blivande föräldrar på Falu lasarett i två dagar. En intensivkurs tillsammans med min hjälpmammakollega Anna, det kommer bli jättekul och inspirerande. Utöver det så öppnar även registreringen för examensarbetet imorgon. Alltså förstår du?! Imorgon kommer jag alltså registrera mig för sista kursen på specialpedagogprogrammet?! Jag förstår inte vart tiden tagit vägen.

Hur som helst, nu ska jag svara på era kommentarer och sedan bege mig mot sängen. Hoppas du haft en fin söndag!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Innan dagen tar slut.

 • 12 januari, 2020 at 21:28
  Permalink

  Håller med om att helgen har gått fort och så kul att du ska hålla i en kurs om amning. <3 Kramis

  Reply
 • 12 januari, 2020 at 21:57
  Permalink

  Nu har du en spännande tid framför dig, så kul!! Lycka till med alltsammans <3

  Reply
 • 12 januari, 2020 at 23:24
  Permalink

  Jag skall också registrera mig för mitt “examensarbete” imorgon. Har ju redan skrivit examensarbete men skriver min magisteruppsats för magisterexamen denna terminen. Galet! Skönt att din (och min) utbildning är färdig efter detta. Längtar 🙂
  charlotte.linden.se recently posted..“I swear they’d be my rescue, my lifeline.”

  Reply
  • 13 januari, 2020 at 09:30
   Permalink

   Så kul :). Har också skrivit x-jobb tidigare när jag blev lärare :). Men detta känns roligare är på avancerad nivå så är lite roligare. Osäker dock på om det är magister man blir. Vår lärare tycker vi ska läsa för en master sen i alla fall :).

   Reply
 • 12 januari, 2020 at 23:49
  Permalink

  Men alltså hur go bild? Helt otroligt fin katt! Håller verkligen med dig om att det är sjukt hur fort tiden går! Så himla roligt att få hålla intensivkurs i veckan, kommer säkert bli hur bra som helst 😃 Skönt med lugn vecka också!
  Yela recently posted..En Uppdatering

  Reply
 • 13 januari, 2020 at 02:10
  Permalink

  Jag tycker också denna helg gick så snabbt nästan för snabbt. Det är ju så skönt med helg synd bara att den tar slut så fort. Så himla gullig katten är smälter 🙂 <3

  Reply
 • 13 januari, 2020 at 04:13
  Permalink

  Åh va spännande hoppas att de går bra vännen 🙂 <3 det förtjänar du verkligen!! å vilken söt kisse, herregud så där ligger Meja med mig ibland, undrar om hon tror att hon är en bebis hahahah

  Reply
 • 13 januari, 2020 at 05:43
  Permalink

  Håller med om att helgen gick snabbt. För mig startar också en ny arbetsvecka och jag har mycket att göra i skolan. Så spännande att sista kursen börjar idag. Snart är du klar även, så himla roligt ju. En termin är ju ingenting i förhållande till hur mycket du har gjort.
  Hannas krypin recently posted..Sammanfattning av vecka 2

  Reply
  • 13 januari, 2020 at 09:28
   Permalink

   Nej så är det ju, känns nästa lite konstigt. Tiden går så snabbt jämt :).

   Reply
 • 13 januari, 2020 at 07:27
  Permalink

  vad kul att du ska registrera dej till sista kursen hoppas du får en fin måndag 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: