Den här söndagen eller ja egentligen hela helgen har gått så fort. Tycker nyss den började och vips var den över. Imorgon startar en ny arbetsvecka och första med eleverna för detta året.

Veckan som kommer är överlag lugn, jag ska dock till helgen hålla i Amningskurs för blivande föräldrar på Falu lasarett i två dagar. En intensivkurs tillsammans med min hjälpmammakollega Anna, det kommer bli jättekul och inspirerande. Utöver det så öppnar även registreringen för examensarbetet imorgon. Alltså förstår du?! Imorgon kommer jag alltså registrera mig för sista kursen på specialpedagogprogrammet?! Jag förstår inte vart tiden tagit vägen.

Hur som helst, nu ska jag svara på era kommentarer och sedan bege mig mot sängen. Hoppas du haft en fin söndag!

18 kommentarer

    1. Så kul :). Har också skrivit x-jobb tidigare när jag blev lärare :). Men detta känns roligare är på avancerad nivå så är lite roligare. Osäker dock på om det är magister man blir. Vår lärare tycker vi ska läsa för en master sen i alla fall :).

  1. Men alltså hur go bild? Helt otroligt fin katt! Håller verkligen med dig om att det är sjukt hur fort tiden går! Så himla roligt att få hålla intensivkurs i veckan, kommer säkert bli hur bra som helst 😃 Skönt med lugn vecka också!
    Yela recently posted..En Uppdatering

  2. Jag tycker också denna helg gick så snabbt nästan för snabbt. Det är ju så skönt med helg synd bara att den tar slut så fort. Så himla gullig katten är smälter 🙂 <3

  3. Åh va spännande hoppas att de går bra vännen 🙂 <3 det förtjänar du verkligen!! å vilken söt kisse, herregud så där ligger Meja med mig ibland, undrar om hon tror att hon är en bebis hahahah

  4. Håller med om att helgen gick snabbt. För mig startar också en ny arbetsvecka och jag har mycket att göra i skolan. Så spännande att sista kursen börjar idag. Snart är du klar även, så himla roligt ju. En termin är ju ingenting i förhållande till hur mycket du har gjort.
    Hannas krypin recently posted..Sammanfattning av vecka 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: