Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Det finns ett rum i mitt hem som jag…

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ett rum i mitt hem som jag tycker om är vardagsrummet. Jag kände att jag kan fokusera på något roligt istället för negativit. Mitt vardagsrum är mysigt och inbjudande, jag älskar att sitta där i soffan och ibland inte göra någonting. Bara den grejen är helt grym ibland. Att bara vara, att inget speciellt göra.

Deltagare i januariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Madelena
Lise-Lotte
Ditten_datten
corkystyle
Stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
Kraka
BP-Computerart
zinnie.se
Linda Sofie Olsson
LCHFtrollet

11 Comments

  1. Bara älskar dina fina koppar/muggar:-)
    Visst är det härligt att bara sitta/ligga ned och slappa. Att inte göra någonting alls och bara vara är faktiskt en konst. Du verkar behärska den konsten:-)

  2. Jag har ju så väldans små rum i min lilla lägenhet. Men förutom sovrummet (där jag ju främst sover) så spenderar jag mest tid i vardagsrummet, gillar att se ut genom fönstret över kyrkbacken och hålla koll på bilar som kör förbi och människor som rör sig 😉 Och rätt så ofta så äter jag mat i vardagsrummet istället för köket, om jag samtidigt vill kolla typ netflix eller tv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: