Det finns ett rum i mitt hem som jag…

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ett rum i mitt hem som jag tycker om är vardagsrummet. Jag kände att jag kan fokusera på något roligt istället för negativit. Mitt vardagsrum är mysigt och inbjudande, jag älskar att sitta där i soffan och ibland inte göra någonting. Bara den grejen är helt grym ibland. Att bara vara, att inget speciellt göra.

Deltagare i januariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Madelena
Lise-Lotte
Ditten_datten
corkystyle
Stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
Kraka
BP-Computerart
zinnie.se
Linda Sofie Olsson
LCHFtrollet

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

11 thoughts on “Det finns ett rum i mitt hem som jag…

 • 17 januari, 2020 at 21:42
  Permalink

  Bara älskar dina fina koppar/muggar:-)
  Visst är det härligt att bara sitta/ligga ned och slappa. Att inte göra någonting alls och bara vara är faktiskt en konst. Du verkar behärska den konsten:-)
  BP recently posted..Fem en fredag: Vecka 3 – Google II

  Reply
  • 19 januari, 2020 at 20:07
   Permalink

   Visst är de fina :D. Man blir glad av fint porslin :D. Åh ja då får man lite energi också :D.

   Reply
 • 18 januari, 2020 at 12:32
  Permalink

  Jag har ju så väldans små rum i min lilla lägenhet. Men förutom sovrummet (där jag ju främst sover) så spenderar jag mest tid i vardagsrummet, gillar att se ut genom fönstret över kyrkbacken och hålla koll på bilar som kör förbi och människor som rör sig 😉 Och rätt så ofta så äter jag mat i vardagsrummet istället för köket, om jag samtidigt vill kolla typ netflix eller tv.

  Reply
  • 19 januari, 2020 at 19:54
   Permalink

   Så underbart det låter :). Kyrkbacken låter fint verkligen, antar att det är lite natur där då kanske?

   Reply
 • 18 januari, 2020 at 15:46
  Permalink

  Ett rum som jag skulle vilja ha större är köket. Åtminstone tillräckligt stort för att rymma en diskmaskin… 🙂
  Ama de casa recently posted..En svampig dag

  Reply
  • 19 januari, 2020 at 19:52
   Permalink

   Åh det kan jag förstå :D. Diskmaskin är något jag har, fast i bänkformat så då får den plats 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: