En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

Jag hade en telefonintervju inbokad idag. Det var med ett företag som ville ha produktidéer jag är med i deras kundpanel så detta var roligt. Han jag talade med verkade nöjd så tror att mina förslag var något han uppskattade.

Efter intervjun gick jag ner till lasarettet för att träffa min vän Christin. Hon arbetar på avdelningen där jag tillsammans med Anna som också är hjälpmamma i Amningshjälpen ska hålla Amningskurs för blivande föräldrar imorgon och på söndag.

Dagen har varit lugn annars, städat och grejat. Sedan just ja det får inte förglömmas jag och William åt årets första semlor idag. En varsin köpta på Ica MAXI. De var helt ljuvligt goda!

24 kommentarer

 1. Så bra att hjälpa till vid amning för alla osäkra förstagångsmödrar, själv ammade jag några månader vart barn, kunde oftast inte sitta still, en katt skulle in och en ut… Jag fick mitt första barn vid 17 – års ålder… Hoppas du får en fin helg!

  1. Ja det är jättefint. Det är även många omföderskor som är med :). Det är fint för diskussionerna lyfts kring allt då 🙂 . Så härligt att du fick ditt första barn vid 17 år :).

 2. Jag gillar att läsa att dagen har varit lugn…även om jag tycker att du hunnit en massa! 😀 säger hon som är en riktig latmask Ta det lugnt i helgen också, vila och njut!

 3. Men så roligt att det gick bra med telefonintervjun!
  Åh, var det Faluns lasarett? Väcker så mycket minnen då jag blev inlagd där när jag väntade tjejerna, så blev ambulansfärd dit då dom höll på komma i vecka 30❤️
  Vi åt också första semlan idag! Gott men sååå galet mättande😂
  TwinMom.se recently posted..Det blev bara så fel..

 4. Vad roligt att vara med i en kundpanel. Kan vem som helst gå med eller måste man tillhöra en viss kategori? 🙂 Har ätit två semlor i år, det är ju så himla gott 🙂 kram
  Lisa recently posted..Sonens födelsedag

  1. Ja det var jättekul :). Jo det ska man kunna, men oftast får man frågor man svarar på. Sök efter telenor och kundpanel så ska man kunna gå med där 🙂 . Åh så gott 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: