Om jag går förbi ett fönster så tittar jag in, sant eller falskt.

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det är inte som att jag går runt och råglor in igenom andras fönster, men precis som när en dörr står öppen så tittar man dit bara av ren reflex. Lite så är det nog med fönster också. Ibland ser man något fint och blir inspirerad av att ha samma pryl hos sig själv. Men jag skulle aldrig för mitt liv springa runt och glo in hos folk dagar i enda.

Deltagare i januariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Madelena
Lise-Lotte
Ditten_datten
corkystyle
Stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
Kraka
BP-Computerart
zinnie.se
Linda Sofie Olsson
LCHFtrollet
Klimakteriehäxan
Geddfish

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

38 thoughts on “Om jag går förbi ett fönster så tittar jag in, sant eller falskt.

 • 20 januari, 2020 at 14:04
  Permalink

  Falskt, säger jag. Men för länge sen, så tyckte jag det var kul att kolla på gardiner och blommor i fönstren, men det var mera i villor.
  Fönstren i hyresrätter är ganska tråkiga och många har persiennerna neddragna, så gloendet har fallit 😀
  Geddfish recently posted..Glad måndag v4 😀

  Reply
 • 20 januari, 2020 at 14:39
  Permalink

  Det är inte så att jag fånstirrar heller men visst kan det hända att jag kastar ett getöga, speciellt när det är mörkt utomhus. Jag tror att det är en ren reflex hos många av oss och behöver inte handla om nyfikenhet.
  Znogge recently posted..Söndagen började…

  Reply
 • 20 januari, 2020 at 14:50
  Permalink

  Jag skulle inte heller kunna springa runt och glo i folks fönster ❤️😊

  Reply
 • 20 januari, 2020 at 15:18
  Permalink

  Jag är likadan själv också. Haha nej man skulle ju aldrig ställa sig och stirra in hos någon, det går ju som du säger på ren reflex.
  TwinMom.se recently posted..Aldrig lämna stressad!

  Reply
 • 20 januari, 2020 at 15:26
  Permalink

  Vilka härliga utmaningar du har =).. Så kul att få följa dig och dina utmaningar tycker sånt är kul =) du har verkligen en fin blogg =)

  Reply
 • 20 januari, 2020 at 15:47
  Permalink

  Jag är ganska nyfiken av mig🙈 Är det något som rör sig där inne så kollar man eller om det är stora fönster kan man inte låta bli 😄

  Reply
 • 20 januari, 2020 at 16:30
  Permalink

  Den mysigaste sträckan på kvällsrundan med hunden är den som går genom villaområdet innan jag kommer hem. Älskar att titta in och se vad folk tittar på på tv, vilka lampor som är tända och vad folk gör. Haha! Det ser så mysigt ut i de flesta hemmen och jag tänker så mycket på när vi har vårt hus. Dock kommer vi ju inte ha den insynen och knappt några grannar 🖤
  Moa Larsson recently posted..OM ATT FÅNGA DAGENS FÖRSTA LJUS

  Reply
  • 23 januari, 2020 at 13:35
   Permalink

   Åh det förstår jag, det är ändå något speciellt att titta in lite även om man inte tokglor 😀

   Reply
 • 20 januari, 2020 at 17:07
  Permalink

  Jag är likadan som dig. Står såklart inte och glor in hos andra men en reflex titt blir det oftast haha,

  Reply
 • 20 januari, 2020 at 17:25
  Permalink

  Nu när jag tänker efter, jag kollar aldrig in om det inte skulle vara så att jag hör något ljud därifrån eller liknande 🙂

  Reply
 • 20 januari, 2020 at 18:41
  Permalink

  Haha, är vi inte alla eller de flesta lite nyfikna i en strut? 😉 Går man förbi och det är öppen slänger man nog ett öga men man stannar ju inte upp och kollar närmare. Tänker på serien ”Helt perfekt” som började igår igen. Där skulle huvudpersonen kunnat gå närmare och kolla in mer opassande 😊
  Liw recently posted..Glidmedel är det bästa

  Reply
 • 20 januari, 2020 at 18:48
  Permalink

  Haha näe man vill ju liksom inte kolla in så, men ibland råkar man ju göra det typ när man ser ett fönster med en fin gardinen ja har en ovana så att kolla va folk har för gardiner i fönsterna sjukt pinsamt om någon ser man kollar för man kan ju inte förklara sig med rutan ivägen 😂❤️
  Jessica recently posted..Ska man kast in handduken på portalen Nouw

  Reply
 • 20 januari, 2020 at 21:19
  Permalink

  Jag är likadan – spanar lite! Om det finns fina blommor, lampor eller andra prydnader i fönstret. Hos en del ser det ju så mysigt/hemtrevligt ut när man råkar titta 🙂

  Reply
 • 20 januari, 2020 at 22:49
  Permalink

  Inte springer man runt och kikar in hos andra “med avsikt”, men som du säger fönster och öppna dörrar nästan drar till sig blickar. Å har man en tramsblogg som jag, så tar jag gärna emot lite “fönstervyer”.
  BP recently posted..Glad måndag, blogg och fönster

  Reply
 • 20 januari, 2020 at 22:56
  Permalink

  Så är det verkligen och jag har lätt att titta ut också haha. Det märker jag bara hemma hos mig då jag har enorma fönster i mitt vardagsrum och sovrum samt hos mamma och pappa i deras kök. Kan lätt (utan att veta om det) glo ut personerna som bara går förbi utan att mena illa :’D

  Reply
  • 23 januari, 2020 at 13:38
   Permalink

   Haha ja är nog lätt att göra det med. Just det där med att sitta och titta ut på folk gör man nog också 😀

   Reply
 • 20 januari, 2020 at 23:29
  Permalink

  Råglor inte jag heller men jag tror som du säger att det är nån reflex att ögonen drar sig dit om man ser nåt i ögonvrån liksom. Hatar när nån glor på mig så jag glor inte på folk direkt. Jag vänder bort blicken rätt snabbt.

  Reply
 • 21 januari, 2020 at 01:11
  Permalink

  Jag kollar inte heller in hos folk det kan tex bara vara att kolla i någons fönster när man går förbi och ser fina julgardiner då tittar jag nog dit. Men inte så att jag stirrar in 🙂

  Reply
  • 23 januari, 2020 at 13:28
   Permalink

   Ja men så är det ju :D. Man tittar ju lite så där för att det är roligt tänker jag också 🙂

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: