Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Kiss och bajshumor är något som…

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Kiss och bajs är i sig inte speciellt roligt. Men jag skrattar så tårarna rinner när folk använder sig av sådana där pruttmaskiner och går på stan med. Alltså på film och spelar in, jag skrattar så tårarna rinner åt sådant. Barnslig? Ja det är jag nog.

Deltagare i januariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Madelena
Lise-Lotte
Ditten_datten
corkystyle
Stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
Kraka
BP-Computerart
zinnie.se
Linda Sofie Olsson
LCHFtrollet
Klimakteriehäxan
Geddfish
Marianne

4 Comments

  1. Den här dagens utmaning hann jag aldrig med. Jag är nog för trist för att skratta åt bajs och kiss. Mina 4 åriga barnbarn däremot skattar så dom kiknar åt alltsom har med kiss och bajs att göra.
    Jag har svårt för humor och skrattar alldeles för sällan. Ett nyårslöfte jag ofta har givit mig själv, skratta med för tusan. Sluta med att vara så allvarlig livetska vara en rolig lek

  2. Jag är även något barnslig. Speciellt när min dotter och jag går i gång på kiss/ bajshumor=) Ett gott skratt förlänger livet sägs det.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: