Nackspärr en måndag.

Fy vilken dag jag vaknade med rejält ont i nacken. Kunde inte röra huvudet och tänkte att det löser sig nog. Gick upp och smärtan blev bara värre.

Fick ringa vårdcentralen fick medicin utskriven som är muskelavslappnande samt citodon. Så här ligger jag nu med citodon samt muskelavslappnande. Jag har haft värmekudde på nacken hela dagen och William som är hemma med feber googlade just fram att kyla var ännu bättre. Så på min värkande nacke ligger nu ett paket med majs från frysen. Jag mår tokilla, blir en tidig kväll.

Nu kan jag checka av nackspärr som en av alla ting jag fått uppleva i livet också…

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Nackspärr en måndag.

 • 27 januari, 2020 at 17:42
  Permalink

  Det lät inte roligt med nackspärr, hoppas det blir bättre snabbt.💜

  Reply
 • 27 januari, 2020 at 19:23
  Permalink

  En gång för många år sedan hade jag nackspärr, en gräslig upplevelse. Krya på er båda två.

  Reply
 • 28 januari, 2020 at 00:31
  Permalink

  Usch, ingen bra början på veckan! Hoppas nackspärren går över, annars kan jag rekommendera en naprapat som “knackar” kotorna rätt. Krya på dig kram!

  Reply
 • 28 januari, 2020 at 05:50
  Permalink

  Jag har faktiskt aldrig testat kyla mot nackspärr, blev det bättre av kylan än värmen? Hoppas att medicinerna hjälper och att du har mindre ont nu. Ha det gott!

  Reply
 • 28 januari, 2020 at 06:31
  Permalink

  Åh hoppas nackspärren har släppt och att du får en bra tisdag!

  Reply
 • 28 januari, 2020 at 09:46
  Permalink

  Å fy farao för nackspärr, inte kul på något vis 🙁
  citodon är bra men man blir lite dimmig i huvudet, åtminstone blir jag det.
  krya på dej

  Reply
  • 29 januari, 2020 at 20:46
   Permalink

   Ja fy det gör hemskt ont :(. Jo är ju så, jag tar citodon för min spänningshuvudvärk samt även mensvärk så är rätt “van”. 🙂

   Reply
 • 28 januari, 2020 at 12:01
  Permalink

  Usch så otrevligt, hoppas det känns bättre nu! Jag vet inte om det var precis nackspärr jag hade, men en gång när jag stretchade nacken lite för hårt så knäckte det till en gång och så hade jag plötsligt jätteont och kunde inte vrida på huvudet m.m. När jag legat och skulle sätta mig upp så var jag tvungen att hålla i huvudet för det var som att nackmusklerna lagt av helt. Hade ont i några dagar innan jag fick tillbaka rörligheten och smärtan gav med sig, men sökte aldrig någon vård…

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: