Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Ett rent hem, eller lite skit i hörnen har inte skadat någon?

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag är ganska noga med att ha städat och fint runt mig. Samtidigt som att det ibland stannar kvar lite saker under veckorna. Det är då lätt att disken stannar på diskbänken istället för i maskinen, eller att diskmaskinen inte blir urplockad. Samtidigt är det väl aldrig rent stökigt här, men visst vissa saker ligger framme då och då.

Deltagare i januariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Madelena
Lise-Lotte
Ditten_datten
corkystyle
Stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
Kraka
BP-Computerart
zinnie.se
Linda Sofie Olsson
LCHFtrollet
Klimakteriehäxan
Geddfish
Marianne
En jordemors liv och lustar

16 Comments

 1. På kvällarna tycker ja åh i morg ska jag … Sen är ja så orkar inte idag ?
  Nä lat het är det väl inte utan min sjukdom men säger samma lite skit i hörnen har ingen dött av ?

 2. Jag vill också gärna ha fint runtomkring mig , så städat vill man gärna ha! Men så ibland finns ju inte riktigt orken där… eller tiden! Men vet jag att det ska komma någon ser jag alltid till att det är fint 🙂

 3. Jag vill absolut ha det rent runt omkring mig, klarar inte av när saker inte är där som ska vara innan kvällen är slut ? att vakna till ett stökigt kök… NO NO NO, ? det kan förstöra halva min dag

 4. Måste erkänna att jag är en sådan där perfektionist när det kommer till städning. Min familj håller på att bli galen på mig, och de retar gallfeber på mig med alla saker de drar fram. Nog för att det blivit bättre sedan barnen kom men jag går inte och lägger mig med grejer överallt.. Haha!

 5. Hahaha! Du svarar inte på frågan här;-) Ett fullt diskhon är liksom inte lika med ”skit i hörnen”. Kan säga att det är tvärtom hos mig/oss, men det får du läsa hos mig;-)
  Då vi inte har en ”riktig” diskmaskin, så är det två levande dito som tar hand om disken. Funkar det med;-)

 6. Så kul att få ta del av din bloggutmaning!
  Jag vill gärna ha rent och snyggt omkring mej, men oftast är det rätt stökigt , trots att vi inte har några barn boende kvar här hemma. Förstår inte varför haha! Skyller mycket på min man, men jag är ju inte felfri jag heller ;-D

 7. Det är sååå skönt att ha en liten lägenhet nu. Det tar längre tid att gruva sig i form för att börja städa än själva städningen 😉
  Är rätt duktigt på att plocka undan så att det inte är stökigt. Börjar jag slarva med det så sprider sig stöket väldigt snabbt…

  Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: