Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tänkte direkt det där med att laga mat åt någon annan är inte min grej. Så det utsätts jag inte så gärna för. Maten ovan var god när jag lagade den åt mig och sonen. Pasta med grädde, tomater och en påse med höstgrönsaker tillsammans med lövbiff. Men om jag skulle bjuda någon mer på saken? Ja det är frågan, jag gillar som sagt inte att laga mat. Mitt självförtroende är definitivt inte starkt där.

Deltagare i januariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Madelena
Lise-Lotte
Ditten_datten
corkystyle
Stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
Kraka
BP-Computerart
zinnie.se
Linda Sofie Olsson
LCHFtrollet
Klimakteriehäxan
Geddfish
Marianne

6 kommentarer

  1. Då är vi två! Det är egentligen Jamie Oliver som lärde mig laga mat, och då hade jag fyllt 50. Så du förstår att jag lämna matlagningen åt maken.
    Skulle jag/vi vara tvungna att bjuda på mat skulle jag faktiskt köpa allt hemlagad hos min lokala ICA.

  2. Pasta är alltid ett säkert kort. Sällan man misslyckas=) Annars gillar jag mer att laga festmeny och att få göra mina smörgåstårtor.
    Ha en bra dag=)
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: