Förra fredagen köpte jag hem dessa två Muminmuggar. Det ena är med trollkarlen och det andra är Tofslan och Vifslan. Jag var med i en kundpanel och då jag pratade om produkter med företaget så fick jag presentkort på 300 kronor. Så jag gick till Åhléns och köpte dessa, William tycke Trollkarlen var fin och jag med. Så detta blev nya till samlingen av porslin.

Kan ju berätta att köpa dessa samtidigt föll sig naturligt eftersom de förekommer i samma berättelse.

54 kommentarer

 1. Vilka fina muggar du samlar på =) en fråga bara använder du muggarna eller ställer du dom i ett skåp så dom kan stå fina där =) bara undrar för jag känner en som ställer sina i ett vitrinskåp där dom får stå och vara fina =) kul att se vad alla samlar på =) ha en bra fredag

 2. Så bra med presentkort! Tycker alla de där muminmuggarna är så fina, förstår faktiskt inte riktigt varför jag inte har införskaffat en enda. 🙈

 3. Åh, så fina! Så mycket charmigare att dricka sitt te eller sin kaffe i ett par muggar som är lite roligare än bara enfärgade ju : ) Skönt med presentkort för övrigt! Jag som har ständig pengaångest när jag spenderar ÄLSKAR att handla på presentkort då jag kan göra det med gott samvete, haha!

 4. Åh, så vackra 😻 Muminkoppar är ju för underbara! Nu blir jag riktigt avundsjuk här, trots att jag har flera egna 😂 En väninna till mig älskar Tofslan och Vifslan❣

 5. Åh vad kul att du hittade nya muggar i din muminsamling. Det var verkligen fina muggar du köpte. Vart brukar du hitta muminmuggar? 🙂

 6. Muminmuggarna är så fina! Jag känner några som samlar på dem & har de som prydnad 😍 åh så härligt med presentkort, ja då får man verkligen unna sig dem fina muggarna! 🙂

 7. Jag har sett dessa muminmuggar och lite annat porslin med just mumintrollen. Jag är ju ingen samlare själv av dom men jag brukar ta upp och titta på dom. Man är ju uppväxt med dessa sagor så då blir det lite extra roligt att kolla på dom. -Fina muggar!
  Morgan recently posted..Rötter.

 8. Men så fina dom är!! Samlar du på Muminmuggarna?? Jag har två kompisar som är samlare, en på enbart muggar, den andra på ALLT som har med Mumin att göra 🙂
  Ha en fin helg!

 9. Helt underbara muggar, den mörkaste är finast tycker jag 👍 Har blivit tillfrågad flera ggr om jag vill vara med i kundpaneler men har alltid tackat nej…

 10. Dom är så söta 😀 Vet en fd anställd på mitt jobb som glömde sin kopp där – den är så söt men vill inte röra den för den är ju hennes hahah! Lite så är jag 😂

 11. Så fina!
  Jag tycker att muminmuggar är jättefina, men jag är inte så förtjust i själva berättelserna. Men figurerna, de gillar jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: