Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Spinner runt.

Inlägget är i samarbete med Cazzino.se

Idag var en sådan där dag när jag funderade kring drömmar och vad jag skulle önskas få uppleva någon gång. En sak jag drömmer om just nu är att kunna få lite extra pengar, bara för att kunna göra någonting roligt med. Det behöver inte vara någon jättestor summa egentligen men bara så där så man kunde få en oväntad extrasumma att lägga på något kul. Ett sätt att få pengar skulle vara att prova nya casinon 2020 jag har egentligen aldrig provat sådant men tänker ibland att det kanske skulle vara roligt?

Sen ska jag inte sticka under stolen med att jag nog inte är den som är så kunnig alls. Jag har knappt ens skrapat på Triss, visst det har hänt men det är definitivt inte ofta som jag gjort det. Kanske mest för rädslan att jag skulle bli beroende, man hör ju om människor som blir det av spel. Samtidigt så har det slagit mig att jag nog inte är en sådan person som lätt skulle bli beroende av saker, jag är inte ens beroende av kaffe. Så utifrån det perspektivet tror jag säkert att jag skulle kunna prova att spela någon gång helt utan att känna av den där kicken som andra tycks få.

Sen vet jag också att om man vill ha det där extra pengarna, är det kanske inte spel som är bästa sättet. Men jag funderar mest kring att bara prova? För att ha det gjort, för att kunna säga att jag testat det i alla fall en gång.

2 Comments

  1. Jag spelar nästan aldrig på spel. Vi köper en lott då och då i Spanien av en och samma person som är döv. Vi glömmer tyvärr ibland att kolla om det har blivit någon vinst. Andra spel för mig är helt ointressant. Visst ska man inte ge upp sina drömmar <3
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa