Tre muminmuggar: Too-Tiki, Sås-djuret & Sniff.

I lördags gick jag förbi Åhléns jag är med i en del paneler som ni förstått och då samlar man in poäng som man sedan kan använda till presentkort. Jag brukar ta Åhléns för att butiken finns i stan, och jag vill gärna handla lokalt för att stödja handeln. Den här dagen visade det sig att jag hade som medlem 20% rabatt vid köp av tre varor från Home-avdelningen utöver mitt presentkort på 350:-. Så jag passade helt enkelt på att köpa tre muggar med Mumin på. Sammanlagt fick jag betala 127 kronor för alla tre. Det ordinariepriset är 199:- per mugg så jag gjorde då verkligen ett fynd förra lördagen.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

43 thoughts on “Tre muminmuggar: Too-Tiki, Sås-djuret & Sniff.

 • 7 februari, 2020 at 19:04
  Permalink

  Men vilket fynd! Så härligt när man har presentkort och inte behöver lägga så mycket själv. Man blir extra glad då 🙂 muminmuggarna är ju dessutom så fina!

  Reply
 • 7 februari, 2020 at 19:43
  Permalink

  Åh ja men va skoj och man blir ju extra glad över extra rea sådär
  De är ju super fina och sotaKyl att spara på de fina
  Kram fin start på helgen

  Reply
  • 9 februari, 2020 at 19:19
   Permalink

   Ja visst är det så :). Nu var det ju presentkort och rabatter men det blir ju lite som rea med 🙂 . Ja jättekul att spara på :).

   Reply
 • 7 februari, 2020 at 19:44
  Permalink

  tjusigt! Tootiki är min favvo, och hemulen 🙂

  Reply
 • 7 februari, 2020 at 19:48
  Permalink

  De där muminmuggarna är så fina 😍 och vilket fynd du gjorde!
  Själv äger jag inte en enda av de fina muggarna fastän jag gillar dem skarpt, kanske borde bli något att önska sig i present 🤔

  Reply
 • 7 februari, 2020 at 20:01
  Permalink

  Är faktiskt aningen avis på dig, alltså att du har en Åhléns där man fortfarande säljer “allt”. Upp till för några månader sedan hade vi en Åhléns i Täby Centrum med två våningar, där man sålde allt från lampor, muggar böcker till kosmetika. Är också medlem och handlade ofta riktigt balla grejer där. Nu har den “krympts” till en våning, där man bara säljer kosmetika och kläder. Så himla trist.
  Mumin muggarna är härliga. Vilken samling du har och vilket fynd du gjorde:-)

  Reply
  • 9 februari, 2020 at 19:15
   Permalink

   Åh förstår det :). Just Åhléns är en av min favoriter. Det har dock blivit lite mindre här med. Vi har fortfarande två våningar men det känns som det slår igen mycket :/. Trist att de tagit bort sådant men tycker om med Åhléns. Hur långt är det från Täby till Stockholm City för dig? Där finns ju Åhléns City, jag älskar att gå in där. Brukade springa i den butiken när jag var ung och åkte till Stockholm. Det där att det är flera våningar ;), kändes som man befann sig i himlen som ung. HAHA :-p

   Reply
 • 7 februari, 2020 at 23:33
  Permalink

  Wow, det var då ett fynd! Jag är så avundsjuk på dig som har dessa vackra koppar, trots att jag har flera egna😂 Att handla lokalt är ju också bra. Alltför mycket beställs från andra sidan jorden nuförtiden.

  Reply
  • 9 februari, 2020 at 19:12
   Permalink

   Visst är det :D. Åh förstår, vilka har du? 😀 Håller med dig, vi lär ju någonstans också välja det nära :).

   Reply
 • 8 februari, 2020 at 10:46
  Permalink

  Du gör verkligen fynd! 🙂
  Fina muggar med fina motiv, blir roligt att dricka något gott i dom.
  Trevlig helg!
  Morgan recently posted..Hösten.

  Reply
  • 9 februari, 2020 at 19:09
   Permalink

   Ja visst gör jag det :). Håller med dig, blir alltid lite kul att ge den man tycker passar till någon 🙂

   Reply
 • 8 februari, 2020 at 13:13
  Permalink

  Wow, det var ett riktigt fynd! Jag älskar när man kan få såna fynd! På grund av min sociala fobi och sådant så har jag svårt att vara i en affär så skickar oftast efter saker från nätet. Men så mycket roligare att betala när man står där och inser hur billigt det blev. Inte samma känsla att handla över nätet som i affären.

  Reply
  • 9 februari, 2020 at 19:32
   Permalink

   Ja eller hur :). Det gör jag med, man blir så glad av sådant. Åh förstår det, då är det lättare att skicka efter :). Nej så är det ju, samtidigt så är det så bra att man kan göra båda. Som i ditt fall där är ju nätet jättebra :).

   Reply
 • 8 februari, 2020 at 13:46
  Permalink

  Närmaste Åhléns fanns tidigare i Lycksele å då handlade jag där när jag var “på stan”,
  nu läggs Åhléns ner överallt häromkring å jag tror det finns kvar i Umeå… jag vet att det blev nerlagt i Övik under 2019.

  Jag gillar muminmuggar å har klickat hem en till Elin som hon ska få i Alla hjärtans dag present 🙂

  Nej jag är inte same, jag pratar inte samiska. Tyvärr 🙂
  Däremot kan både jag å Elin sjunga på samiska å vi förstår/kan säga vissa enkla uttryck på samiska, dock icke samtala.

  Reply
  • 9 februari, 2020 at 19:37
   Permalink

   Så tråkigt, det verkar inte som det går så bra för Åhléns någonstans tyvärr. Känns som att risken är stor att det läggs ner här med. Åh så roligt att du klickat hem en åt Elin. Då blir nog nog glad :).

   Reply
 • 8 februari, 2020 at 14:25
  Permalink

  Åh, de där muggarna är så söta <3 Och så bra pris det blev!

  Reply
 • 8 februari, 2020 at 18:50
  Permalink

  Kul att du fick fina muggar till ett så bra pris. 🙂

  Reply
  • 9 februari, 2020 at 19:35
   Permalink

   Visst är de söta :D. Åh förstår, du kanske kan köpa en och ha för att dricka något gott ur? 🙂

   Reply
 • Pingback:Lördag och länkregn – amandizan

 • 9 februari, 2020 at 00:53
  Permalink

  Vilka fynd du gjorde. Jag älskar sniff så den muminmuggen med sniff ska jag kolla efter. Så kul och handla när man får saker billigare 🙂

  Reply
 • 9 februari, 2020 at 12:29
  Permalink

  Vilket klipp du gjorde!!! Ytterligare tre till samlingen, så kul 😀

  Reply
  • 9 februari, 2020 at 19:24
   Permalink

   Haha eller hur :D. Precis så där har jag också gjort, ska jag ta den här eller den här? Om jag tar denna osv. Brukar ta med mig William och välja. HEHE

   Reply
 • 9 februari, 2020 at 16:52
  Permalink

  Åhlens är verkligen en favoritaffär hos mig, de har allt och lite till! Muminmuggarna är ju så söta, tänkt att jag ska köpa en men de har för många så man vill ju ha alla :’D Kanske får bli ett samlarprojekt!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: