Länkregn v8. Social media support & share group.

Idag har blogggruppen på Facebook: Social media support & share group länkregn. Jag deltog tillsammans med följande härliga bloggare som skriver om olika intressanta ämnen.

Amandizan skriver om: Vi fortsätter med bloggutmaningen.

Hannafialotta skriver om: Ett inlägg om lite allt möjligt.

Interiorbywebersköld.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Länkregn v8. Social media support & share group.

 • 22 februari, 2020 at 22:13
  Permalink

  Det är fina bloggare som deltagit i länkregnet. Gillar dem….håller med dig….ogillar när folk sätter sina väskor på sätet även om jag gör det själv också. men när det står folk eller medan folk går på så har jag den alltid i knät.

  Reply
 • 23 februari, 2020 at 04:52
  Permalink

  Tycker alltid det är så kul och vara med i länkregnet så försöker alltid komma ihåg och dela något inlägg. Blir alltid lite besviken när jag missar 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: