Den här månaden kan man få skattebeskedet om man använder digitalbrevlåda. Har du digitalbrevlåda?

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Visst är det så att jag har digitalbrevlåda. Fick faktiskt beskedet alldeles nyss, det var åt det positiva hållet och mer än så behöver jag inte säga. Jag får alltid ont i magen när skattebeskedet kommer, oroar mig för att jag ska ha råkat betalat för lite i skatt. Så när jag hamnar på rätt sida så menar jag allt från 0 till att få tillbaka.

Nu får jag dock inte se dessa pengar förrän i juni. Jag är nämligen skogsägare så då får man sin skatteåterbäring senare på året än alla andra, jag behöver nämligen göra ändringar i dokumenten.

Deltagare i marsutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Geddfish
Kraka
Madde
Louise
Min resa tumör mitt liv
JessieKaos
Linda Olsson

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

30 thoughts on “Den här månaden kan man få skattebeskedet om man använder digitalbrevlåda. Har du digitalbrevlåda?

 • 5 mars, 2020 at 21:00
  Permalink

  Jag har också digital brevlåda, smidigt ju. Så länge jag kommer ihåg de fakturor som kommer dit vill säga. 😛 På grund av fotbollen (man skattar alltid året efter) så kommer jag få betala tillbaka skatt. Hur tråkigt som helst. Rickard däremot får tillbaka så det är bra.

  Reply
  • 6 mars, 2020 at 11:26
   Permalink

   Haha ja det är ju också något man ska göra :p , Jag får sällan fakturor dit dock :).

   Reply
 • 5 mars, 2020 at 21:19
  Permalink

  Jag har med digital brevlåda tycker att det är smidigare så jag har inte fått mitt skate besked en så hoppas att det är possessivt 🙂 dom här digitala brevlådorna är otroligt smarta tycker jag <3

  Reply
 • 5 mars, 2020 at 21:20
  Permalink

  Jag har också Kivra och fick skattebeskedet i dag, jag var inte orolig för jag vet att jag får restskatt på femsiffrigt belopp, det har jag fått de tre senaste åren…Jag kan ju ändra så de drar mer skatt men det är strunt detsamma, staten ska ha sina kronor ändå antingen i delar eller klumpsumma 😉

  Reply
   • 6 mars, 2020 at 22:15
    Permalink

    Dubbla inkomster kan man säga och de skattas var för sig, jag kan ju be dem dra mer i skatt men det spelar ingen större roll då jag har möjlighet att spara till restskatten…

    Reply
 • 5 mars, 2020 at 21:36
  Permalink

  Det var nåt nytt och intressant, att du är skogsägare alltså. Jättekul! Men bara du får din återbäring före sommaren så är det väl okej. Jag har inte skaffat digital brevlåda än. Å som jag såg hos Susjos så är jag som tur är inte ensam att vara aningen gammalmodig;-)

  Reply
  • 6 mars, 2020 at 11:25
   Permalink

   Jo då ;), fast inget jag valt själv. Blev det i samband med att min farmor dog :).

   Reply
 • 5 mars, 2020 at 22:12
  Permalink

  Jag är oxå väldigt nervös innan jag sett om det blir + eller -…tack o lov blev det ett + även detta år…vilket var väldigt behövligt med makens nu återkommande hjärntumörer 😢

  Reply
 • 5 mars, 2020 at 22:26
  Permalink

  Alltid roligt att få tillbaka. Förra året fick jag betala och det känns tråkigt. Så iår hoppas jag på tvärtom 😊

  Reply
 • 5 mars, 2020 at 22:50
  Permalink

  Näpp ingen låda här
  Maken va oxå skoksögare så det har liksom inte känts nödvändigt
  Inger har kommit hit än
  Kram o fin fredag

  Reply
 • 5 mars, 2020 at 22:54
  Permalink

  Jag har ingen digital brevlåda och jag är mer tar de som de kommer. Oroar mig inte eller tänker så mycket på det😊

  Reply
 • 6 mars, 2020 at 06:49
  Permalink

  Använder också den digitala brevlådan … kanonbra tycker jag! Fick också skattebeskedet igår … och det såg bra ut …
  Anki recently posted..Flowers on Fridays # 32

  Reply
 • 6 mars, 2020 at 09:42
  Permalink

  Så fort man slipper betala är jag nöjd. Fick en halv månadslön tillbaka och det är jag superglad för. En del kanske inte hade uppskattat det, men jag blir iaf jätteglad

  Reply
 • 6 mars, 2020 at 09:46
  Permalink

  Skönt att du är åårätt sida, det var jag också som det ser ut nu, jag måste också göra ändringar och vet inte hur det slutar.
  Men normalt brukar jag få rest, då jag har en viss del av inkomsten från försäkringskassan, och de betalar alltid in för lite skatt.

  Reply
 • 6 mars, 2020 at 11:43
  Permalink

  Jag fick också besked igår och vart något besviken pga tidigare utbetalningar.. Men det blir inte att betala tillbaka iaf👏

  Reply
 • 6 mars, 2020 at 12:11
  Permalink

  Jag har haft Kivra i många år nu och tycker det är jättesmidigt! Jag fick också mitt skattebesked igår och precis som ditt så var det åt rätt håll! Alltid skönt när man inte behöver betala in något extra! Kram och ha en fin fredag! 💖

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: