Hur pass uppdaterad är du kring nyheter som sker i världen?

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag undviker i stort att titta på nyheterna. Jag lyssnar på P4 Dalarna till och från jobbet och får där kort koll på vad som sker i världen. Men jag undviker nyheterna annars, helt enkelt för att jag är högkänslig och mår rejält psykiskt dålig när jag lyssnar på alla eländigheter som sker här och var.

Deltagare i marsutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Geddfish
Kraka
Madde
Louise
Min resa tumör mitt liv
JessieKaos
Linda Olsson
En jordemors liv och lustar

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Hur pass uppdaterad är du kring nyheter som sker i världen?

 • 6 mars, 2020 at 18:06
  Permalink

  Jag tittar på rapport så gott som varje dag på webb-TV. Inte är det upplyftande direkt, men jag vill ändå hålla koll på vad som händer i världen.

  Reply
 • 6 mars, 2020 at 23:49
  Permalink

  Läser nog nättidningarna, kollar BBC och tv4 nyheterna ganska regelbundet. Men du har nog rätt, det är ytterst sällan nyheterna är upplyftande, speciellt inte just nu.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: